Giraffen

Her er lidt om giraffen, selvom jeg absolut hverken er lang eller smal.

Mit navn er Sonnie, og ja, det er også et pigenavn. Jeg er mor til to smukke mennesker, og så er jeg vild med alt der ikke kræver en høj puls – desværre.

Jeg elsker min have, strik, maleri, god mad, vin, film, serier og så er jeg glad for alt det der smager godt, og alt hvad der er hyggeligt og kreativt. Jeg er så heldig at have en mand, der elsker at stå i køkkenet, og tit står vi der sammen. Jeg har ofte strik i hænderne og en iPad eller Enneagrambog under armen.

Jeg er Enneagramfreak, og vild med skyggesider, og det at arbejde med emnerne, selvom det ofte er hårdt arbejde og noget så afslørende. Både Enneagrammet og skyggesider er nogle fantastiske udviklingsværktøjer, som giver meget selvindsigt, forståelse og et godt samspil med andre mennesker.

Til daglig arbejder jeg “kommunekontoret” i Svendborg Kommune, hvor jeg efterhånden også har undervist en del medarbejdere i Enneagrammet og Skyggesider.

Kanalen her bruger jeg som en slags digital dagbog. Her får du et pift af det der fylder lige nu, og noget om det jeg kan og vil. Her er meget hverdagstrummerum, børn, strik, blomster, tanker, enneagram og hvad jeg ellers lige falder over.

Velkommen til ♥

IMG_6093

Jeg kan kontaktes på mail: sonjes@sydfynsmail.dk

No Comments

Leave a Reply