Giraffen

Her er lidt om giraffen, selvom jeg absolut hverken er lang eller smal.

Mit navn er Sonnie, og ja, det er også et pigenavn. Jeg er mor til to smukke mennesker, og så er jeg vild med alt der ikke kræver en høj puls – desværre.

Jeg elsker min have, strik, maleri, god mad, vin, film, serier og så er jeg glad for alt det der smager godt, og alt hvad der er hyggeligt og kreativt. Jeg er så heldig at have en mand, der elsker at stå i køkkenet, og tit står vi der sammen.

Jeg er Enneagramfreak, og vild med skyggesider, også har NLP ændret mit liv. Jeg arbejder med emnerne hver dag i mit arbejde, hvor jeg har med mange mennesker at gøre. Både Enneagrammet, skyggesider og NLP-teknikkerne er nogle fantastiske værktøjer, som giver meget indsigt, forståelse og gør, at det er nemt at være i et godt samspil med andre mennesker.

Til daglig arbejder jeg på “kommunekontoret” i Svendborg Kommune, hvor jeg efterhånden også har undervist en del medarbejdere i Enneagrammet og Skyggesider.

Kanalen her bruger jeg som en slags digital dagbog. Her får du et pift af det der fylder lige nu, og noget om det jeg kan og vil. Her er meget hverdagstrummerum, børn, strik, blomster, tanker, enneagram og hvad jeg ellers lige falder over.

Velkommen til ♥

IMG_6093

 

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.