En stille mandag og ny hverdag

IMG_0910

I aften er jeg stille og trist.

Det har været den værste mandag længe.

Besked fra “ham på  toppen” om, at min elskede chef ikke kommer mere. Grundet en masse forskellige omstændigheder pga. ny struktur i kommunen har der har været en rykken rundt på op, ned, ud og ind. Ikke alle kunne sidde på den samme taburet som de var vant til, men fik tilbudt en anden. Min chef takkede pænt nej til den taburet hun fik tilbudt, og har valgt at gå ud i verden.

Jeg ved hun nok skal finde den helt rette taburet igen, hvor hun sidder godt og ikke mindst rigtigt, så hun kan være den sjove, positive, kompetente og meget imødekommende person hun altid er.

Jeg forstår hendes beslutning, men jeg vil komme til at savne hende forfærdeligt.

Der kommer en anden chef på et tidspunkt, og der bliver det vores fornemmeste opgave, at vise den person rigtig godt til rette, og ikke sammenligne med den gamle, men giv plads til han/hun kan være sig selv. Den gamle kan aldrig erstattes, men der kan komme en ny, der bliver en lige så stor del af os og som også bliver uundværlig.

For et stykke tid, vil jeg nu alligevel være trist over jeg ikke skal dele min hverdag med hende mere, men glæde mig over, at vi skal mødes med hende for at sige ordentlig farvel og måske på gensyn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.