AFTEN MED BRIDGET

Vores dag endte med, at Ida blev hos legekammeraten og sove, Gustav er hos sin far, så lige pludselig var vi far, mor alene hjemme. Der er blevet snakket, grint, lavet god mad, drukket vin, og nydt at vi lige pludselig var alene. Søde Jesper faldt i søvn på sin elskede sofa, og da jeg ikke var spor træt, efter en lille “morfar” i eftermiddags, og aftenens tv-program, ja, det tiltalte mig ikke, så tænkte jeg at jeg ville tilbringe min aften i selskab med “Bridget Jones” og mit strikketøj.

Så både Bridget Jones 1 + 2 er set i aften. Hun er bare så skøn.

Og så “Mr. Darcy” det navn skal bare siges rigtig “British”. Han er også bare så sød og lækker, og når han siger til hende “I like you, just as you are” – Åh… det er lige noget for mine øre.

Godnat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fynpige 20. december 2009 at 8:17

  Bingo igen !!*SS* Også lige en film jeg er helt vild med ! Og Mr. Darcy….suk han er bare for lækker i alle hans film…selv i Mama Mia hvor pigerne hiver skjorten af han i en dansescene !! uha uha tanker varmer i den kolde sne !
  Vi så også en kanon god film "Harry Brown" med Michael Caine… uha den var god men også ret barsk. Den må i se en dag hvor Jesper ikke sover for det er også en mandefilm….Smil

  Har du fået ok for vores tilmelding til hæklekursus ?? Så må vi jo heller pænt melde fra det andet ..!
  Super søndag i sneen.
  Lene

 • Reply Mette Lykke 20. december 2009 at 9:54

  Så hyggeligt i har haft..
  Og godt du kan se tøsefilm, når han bliver overfaldet af sofaen. Store smil herfra.

 • Reply Sonnie 20. december 2009 at 19:38

  Hej Lene
  Ja, det er altså rigtig godt med gode film. Også helt enig i, at Mr. Darcy er mega lækker uanset hvad han spiller.
  Jeg har ikke hørt noget endnu med kurset, men har tilmeldt os, og så på hendes blog at der stadig var få pladser tilbage, så mon ikke vi er med.
  Vi snakkes.
  Hilsen Sonnie

  Hej Mette
  Ja, jeg kunne ikke undvære tøsefilm, dem skal jeg have en dosis af engang imellem :o)
  Hilsen Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.