ANDET END STRIK

Inge ringede igår. Kom hid kom hid, der er nyt du skal se.
Først skulle jeg se hendes nye strikke-futter, hun vil tøffe rundt i nede i butikken. Jeg fik straks tankerne på Yvonne fra Olsenbanden og min barndom i 70`erne da jeg så dem. De er vældig søde, og kan ikke være mere “Inge-agtige”

Så skulle jeg også se de nye varer i butikken, som IKKE er strik. MEN de sødeste svenske nisser.

En hel familie. De er så søde, bløde og så har de vildt sjove næser, der stikker ud af huen. De fåes i forskellige størrelser og med forskellige udtryk. Da Inge pakkede dem ud, var der en hilsen fra nisserne, der stod.
“Endelig, nu har vi ventet i mørket så længe, ventet på at skulle ud. Vi vil gerne have redt vores skæg og rettet vores huer, for når vi skal ud i verden skal vi tage os bedst muligt ud” :o)

Det yndige hvide par

Den ensomme gråhat

Hr. Stornæse Langskæg

Hr. Tynd Rødhat

Hr. Tyk Rødhat

Hr. Stor Rødhat med sønnike

De er meget søde og jeg kan da ikke gå en jul i møde uden et par af disse.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.