BAG OG JULEMEDISTEREN

I dag er dagen gået med bage, rulle, trille og dyppe dyppe.

Vi har haft gang i alle de søde ting, og duften af varm chokolade, vaniliestænger, og synet af marcipan, nougat og alverdens nødder har fyldt hele huset i dag.

Nu sidder jeg og hviler, med sød juleøl og strik indenfor rækkevidde, så jeg mangler ikke noget.

Jesper er ved komfuret og dagens højdepunkt nærmer sig for ham. Vi skal teste årets julemedister. Vi plejer at få en megagod medister hos en slagter i Svendborg. I år har vi fået mange anbefaler, om en anden slagter og hans julemedister!  Det er de store emner vi har oppe herhjemme for tiden kan I høre :o)

– men når det gælder julemedisteren, så er vi meget kræsne og traditionsbundet og “plejer” er meget svær at slå af pinden, så i aften skal vi se om han overlever :o)

God aften til dig også.

KL. 22.55 JULEMEDISTEREN UPDATE.

Den anbefalede slagter bestod ikke, overhovedet ikke faktisk. Så vi tager julemedisteren fra den slagter, vi plejer :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Olines 10. december 2011 at 18:55

    Ja, julemedister skal tages alvorligt:) God lørdag aften til jer.

  • Reply Kirsten Amstrup 10. december 2011 at 19:31

    Hvor er det et hyggeligt sceneri med juleøl, strik og virtuelle lys.

  • Reply Sonnie 11. december 2011 at 8:37

    Hej Oline.
    Ja, den skal så. Ikke noget med at sidde juleaften, men en medister, der ikke har den rette konsistens og smag :o)
    Kh. Sonnie

    Hej Kirsten.
    Ja, der skal afslapning til efter sådan en ordentlig tur i køkkenet :o)
    Kh. Sonnie

  • Reply Madame 11. december 2011 at 16:32

    Dit billede emmer af hygge! Uha ja, medister er mange ting, og de bedste er så gode, at englene synger.
    Her hos os har husbond desværre engang som barn fået en, der smagte forfærdeligt, så han nægter at spise medister mere.

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.