BAG-SELV

Så er der bagt gulerodsboller og rugbrød til ugens madpakker.

Uden jeg skal lyde totalt frelst, for det er jeg overhovedet ikke, så elsker jeg bare, når jeg får tid til, at bage brød selv. Specielt efter jeg læste bogen “Bag selv brød” af “Richard Bertinet”. Der stod hvad købebrød indeholdt, og det var ikke så lidt, mughæmmende stoffer, og andre E-nr. jeg heldigvis ikke kan huske, hvad betød.

– men totalt frelst er jeg overhovedet ikke, for jeg kan bestemt også hive en pose boller ned fra hylderne, eller som her fuldkornspita, men jeg ville ønske, at jeg havde tid til at bage vores brød selv. I bund og grund er det jo en prioritering, som jeg bare kunne sætte højere, men sådan er det med mange ting, de kan bare ikke alle stå øverst :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply Garn, hund & kat 4. maj 2010 at 8:53

    Du har ret. Det handler om at prioritere. Efter jeg KUN spiser rugbrød har jeg prioriteret at bage det selv. Det smager og bevistheden om hvad der er i det gør det til en fornøjelse 🙂

  • Reply Madame 4. maj 2010 at 9:27

    Jeg ville også ønske, jeg bagte alt mit brød selv – men det er søreme svært at nå i dagligdagen. Hjemme hos prioriterer vi økologi meget højt og køber gerne vores brød fra et økologisk bageri i Torup.

    God dag til dig, Sonnie!

  • Reply Sonnie 4. maj 2010 at 12:17

    Hej Garn, hund og kat
    Hvor flot du kun spiser rugbrød. Det burde vi andre gøre noget mere, men jeg kan nu altså godt lide en god grovbolle :o)
    God dag til dig.
    Hilsen Sonnie

    Hej Madame
    Selvom vi bor tæt på en forholdsvis stor by, Svendborg, så har vi kun 1 økologisk bager, og han har kun åben, når han selv vil :o) Selvfølgelig er der en masse andre bagere, men jeg har det lidt sådan, at kan jeg nu stole på at det er økologisk hele vejen igennem? – men det er jo en helt anden snak :o)
    Hilsen Sonnie

  • Reply Fru E 4. maj 2010 at 17:35

    Kunne du ikke vise et billede af bollerne og smide en opskrift?

  • Reply Sonnie 4. maj 2010 at 17:43

    Hej Fru E.
    Bollerne er gulerodsboller fra bogen. "Lun på boller og varm på brød" – så opskriften må du finde på bib.
    – men et billede kan du godt få :o)
    Hilsen Sonnie

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.