BARONESSEN OG HAVREMELSKAGE

Jeg har lige set det første afsnit af “Baronessen flytter ind” i denne sæson. Jeg syntes Caroline er ganske sød og sjov og meget underholdende. I dag besøgte hun en familie i Odense. Hun var bl.a en tur i Bazar Fyn. Der har jeg aldrig været, men “hold nu op”, for at bruge Carolines udtryk, hvor er der mange lækre grøntsager, frugt osv. Der MÅ jeg snarest hen.

Ellers er min aften gået med at putte børn, strikke og prøve at tyde en svensk bageopskrift.
Forleden, jeg besøgte Inge, var Gertrud på besøg. Gertrud har lige været i Sverige og havde fået en super lækker kage. Hun havde fået neglet opskriften til sig og havde bagt den forleden.

“Segerkaka skrädmjölskaka m. lingon” = “Havremelskage m. tyttebær”

Jeg må vist forbi “Øko-mor” og lede efter havremel og prøve at bage den, som noget af det første, når klokken slår weekend.
Nu er klokke slået godnat i hvert fald for mit vedkommende.

Godnat til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 18. september 2009 at 8:00

  Hejsa ! Altså hvis man skal sige det navn på den kageopskrift, så tror jeg det ville gå noget lettere hvis man havde fået et glas eller to !! hi hi de svensker taler ret sjovt.

  Jeps, lad os få lidt gang i det Strik-In ! Inge kunne måske starte med at lægge lokale til en aften, hvor vi kom 5-6 stk. Og så kunne man jo derefter aftale slagets gang ??
  I kender jo nok et par damer mere der ville med ?
  Og ikke mindst så kunne vi bliver fristet af de super flotte modeller Inge har en masse af garn til …!!!!

  Vi dager en tur på campingweekend i Hytte på Langeland, og de lover jo SOL hele weekenden så det bliver kanon at komme ud i naturen og nyde ungerne. Ja ham på 17 skal til sin far, og de store teenage drenge…..kan være alt alt for meget til tider !!, men det kender i vel også til! De gider os ikke *GG*

  Super hygge weekend.

 • Reply Sonnie 18. september 2009 at 10:40

  Hej Fynpige
  Jeg prøver lige at planlægge noget strik-in.
  Vi (Inge og jeg) er også i fuld gang med at planlægge til en garn-messe i Middelfart næste år. Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men det er meget spændende.
  Rigtig god tur til Langeland, der kommer jeg jo fra, der er dejligt om sommeren.
  Rigtig god weekend.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.