BESLUTNING OG FORBEREDELSE

Jeg har besluttet at springe på lchf toget. Jeg har tænkt, læst og undersøgt, om det er et tog jeg ville kunne holde ud at køre med, og det tror jeg det er. – og ellers må jeg jo stige af igen.
Når jeg ser alle de retter som dukker op rundt omkring, som ser så lækre ud, og så samtidig giver vægttab og et stabilt blodsukker, så er det ganske tiltalende.
De vildeste rutsjebaner i verden er designet efter mit blodsukker, så jeg tror bestemt det ville være godt at få noget ro på det.
Skal jeg i gang med det alene? Nej det skal jeg ikke, Jesper er også med på det, og det er rigtig dejligt, at vi er to der skal i gang med nye vaner.  
Jeg/vi har forberedt os så godt vi kunne, vi har planlagt den næste uge, så vi ikke lige pludselig står og alligvel må finde gamle vaner frem. Det er svært med nye vaner, det ved alle, men vi lever med mange af principperne i forvejen, vi mangler så bare lige totalt forbud på mel og sukker, og det bliver nok svært. Men vi har lige dele lyst og håb på dette her, så det skal nok blive godt.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marianne 2. februar 2014 at 20:36

  Her forsøges også at blive på toget … Men det er godt jok svært med det sukker 🙁 …. Især når man elllsker kage …. Måske vi ses på turen 🙂 … Knus og pøj pøj

  • Reply Sonnie 3. februar 2014 at 19:38

   Hej Marianne.
   Jeg håber for dig, at du bliver på toget, selvom det er svært. Kan du så ikke bage eller lave nogle af de lækre desserter, der er i bogen, kan det ikke hjælpe dig lidt? Jeg ved også det bliver svært, men det trøster mig, at der er plads de lækre sager en gang i mellem.
   Sonnie

 • Reply Diana Kaiser 3. februar 2014 at 7:28

  God fornøjelse med det – jeg er sikker på, at du bliver begejstret for det. Jeg og min familie har spist LCHF i årevis og vi elsker det.

  • Reply Sonnie 3. februar 2014 at 19:39

   Hej Diana.
   Sikke en dejlig kommentar at få. Jeg er også sikker på, at vi nok skal blive vilde med det, når vi først for alle "regler" under huden, og man bliver dus med alle produkter.
   Sonnie

 • Reply Marianne 3. februar 2014 at 9:42

  Rigtig god fornøjelse , for det er en fornøjelse. Troede også at det med mel og sukker ville blive svært , men nej – det går rigtig fint. Tillader mig selv en firkant mørk chokolade når der er behov , spiser det gerne sammen med lidt mandler 🙂 der er så mange gode blogs med dygtige folk, så det skal nok gå 🙂 – Marianne

  • Reply Sonnie 3. februar 2014 at 19:42

   Hej Marianne.
   Det er også en dejlig kommentar at få, her på dag 1 🙂 Jeg håber også, at det bliver en fornøjelse. Som jeg skrev til Diana, så går der lige lidt inden man ikke bruger så meget energi på næste måltid, men det bliver bare en vane, at tænke efter principperne.
   Sonnie

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.