BIOGRAFTUR

I aften skal jeg i biografen med Inge og Gertrud. Vi skal se Julie & Julia. Inge og Gertrud er 2 strikkeveninder og vi har det altid rigtigt sjovt sammen, skønt der er stor aldersforskel på os. 38 – 59 – 74, men vi har det hyldende skægt :o) Vi skal mødes kl. 17.00 og spise lidt mad sammen først. Jeg glæder mig.God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Merete 26. oktober 2009 at 18:16

  Sikke en hyggelig aften du skal have. Hvis man svinger med hinanden, så betyder alder ikke noget.
  Merete

 • Reply Fynpige 26. oktober 2009 at 19:12

  Hej Sonnie

  Nøj ! jeg er grøn af misundelse!
  Forsøgt i sidste uge at lokke manden med ind og se filmen, men nej så blev han "kunstig" og ville se noget Bruce ! Så blev jeg modsat, og ingen film til os. Kunne da godt se at det er en tøsefilm, men Bruce er dælme også en mandefilm. En af de små kampe i dagligdagen, som man bare tager med med et suk og godt humør !
  Såååå håber i 3 tøser har nydt filmen. Meryl Streep er fantastisk, og jeg elsker "Mama Mia"!! Har set den 5 gange, og når de synger "dancing queen" og alle Q løber ned af bjerget og smider alt, synger og til sidst springer i vandet…..Så hulker jeg !!! hi hi

  Hejsa
  Lene

 • Reply Sonnie 26. oktober 2009 at 20:51

  Hej Merete.
  Det var en rigtig hyggelig aften og super god film, og du har ret. Alder har ingen betydning, hvis man svinger godt sammen.

  Hej Lene.
  Du må lokke en anden med ind og se den film. Den er så sød, og man bliver helt ekstra tosset med at blogge. – men jeg kunne heller ikke få min mand med, han var helt sikkert faldet i søvn :o)
  Meryl Streep er, om ikke bedre, så vildt fantastisk og sjov i denne film end hun er i Mama Mia. Så afsted i biffen med dig.
  Vi snakkes.
  Sonnie

 • Reply inge 27. oktober 2009 at 8:47

  Hej Sonnie,
  Tak for i aftes!
  Det var en sjov og god film. Det bedste er Meryl Streep, hvor var hun altså sjov i den film, en virkelig sjov rolle til hende og sikke stor de havde fået hende til at se ud. Jeg kan hele tiden høre hendes skøre stemme i øret, hun forstod da at lægge trykkene på ordene på en pudsig måde. meget vildere end mig. når jeg siger Sundhøj´.

  vi ses

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.