Jeg var meget spændt på, at lave Blomkålspizza forleden dag. Som jeg skrev i forrige indlæg, så er vi rimelige skarpe på at lave pizza her i huset, så det var et stort øjeblik da vi skulle sætte tænderne i en blomkålpizza for første gang.
Det var forbavsende godt. Det smagte lidt anderledes, bunden var lidt for blød, men det var godt, og kan varmt anbefales.
Her første gang vi lavede den gik vi slavisk efter opskriften, og bagte den i ovnen.
Næste gang vi laver det, vil vi dog bage bunden på grillen, hvor vi plejer at bage pizza. Jeg tror, at når blomkålsbunden kommer på den meget varme pizzasten, så bliver bunden sprød eller i hvert fald mere fast og hård.
ps. jeg glemte at komme frisk rucola på min tallerken. Jeg var så ivrig for at tage et billede, så glemte lige at style min tallerken med salat, men den lidt skarpe rucola var helt perfekt til pizzaen.
9 Comments
Spændende at man kan bruge blomkål i stedet for mel – tak fordi du fortæller om det!
Hej Gitte.
Ja, det er faktisk ret spændende, at prøve noget helt andet kost.
God aften.'
Sonnie
Tak for fif Sonnie 🙂 …. Der står nemlig blomkålspizza på menuen i aften 🙂
Hej Marianne.
Selv tak, og held og lykke med jeres pizza, som I jo nok allerede har spist nu i skrivende stund 🙂
God aften.
Sonnie
Uh den ser god ud – har den til gode netop fordi vi også er temmelig gode til at lave pizza på grill 🙂
Hej Marianne
Hvis I er vant til pizza på grill, så synes jeg helt sikkert, at I skal forsøge jer med grillen med det samme. '
God aften.
Sonnie
Det ser lækkert ud, det skal jeg vist prøve.
Hej Uldbegavet.
Ja, prøv du bare at kaste dig ud i det 🙂
God aften til dig også .
Sonnie
Åh, den er så god, den blomkålspizza! Jeg har efterhånden lavet den nogle gange. Til gengæld har jeg endnu ikke lavet Oopsies – og det må jeg vist se at få rettet op på en af dagene!
Glæder mig til at høre mere til jeres "LCHF-liv".