BOLERO

Denne søde bolero er strikket i Navia på pind 6, men kan også strikkes i dobbelt Lucca. Super smart til jeans.

Modellen har hængt hos Inge et stykke tid, men lige pludselig så jeg den med “andre øjne”. Kender I det? Pludselig var den bare “must have” lækker.
I skal også lige nyde dette syn der ventede mig, da jeg kom hjem og kiggede ud over marken. Sådan en regnbue er nu bare fantastisk.
God aften.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply fru westerskov 8. oktober 2009 at 20:40

  Jo jeg kender det godt og den er også rigtig sød den bolero.
  Velkommen på min blog.

 • Reply Fynpige 9. oktober 2009 at 13:52

  Hejsa Sonnie

  Jo tak, min uge har været ok. Men føler mig nu godt brugt efter en hel uge på arbejdt i børnehaven. Tror nu ikke lige at det fanger mig så meget, men det er med til at jeg måske finder ud af om hvad jeg så vil måske uddannelse. Hvad med din uge ?? *SS*

  Strik-In Jo måske vi skulle prøve at lave et med piger her fra bloggen, de virker rigtig søde alle sammen. Men måske at Inge kunne have lyst til at starte med at lægge lokaler til bare første gang, så kunne det gå på tur bagefter ? Vi kunne nok nemmere lokke dem fra Odense/Fredericia herned når det var i en super lækker garnbutik ! ??

  Nu står den på efterårsferie og bare hygge herhjemme bliver bare SÅ dejligt, har i også ferie ??
  Rigtig god weekend.
  Lene

 • Reply Sonnie 9. oktober 2009 at 19:34

  Hej Lene
  Jo tak, min uge har været god, men travl. Jeg har stadig ører og øjne åben mht. job.

  Det var en god ide, at prøve at inviterer de andre blog-strikkere med af dem vi ved der strikker. Inge vil gerne ligge butik til. Sikkert også mere end 1. gang, bare der kommer nogen.

  Jeg har først efterårsferie fra onsdag, men det er også fint. Jeg glæder mig helt vildt til at slappe af og strikke. Det har været lidt hektisk det sidste stykke tid, så det er tiltrængt med ferie.

  Selv rigtig god weekend og vi snakkes.
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.