BYTTE BYTTE KØBMAND

Vi har været i gang fra morgenstunden. Der skulle byttes værelser. Gustav skulle have værelse nedenunder og Ida ovenpå igen. Midt i al flytning og oprydning i gammelt legetøj, var det Gustavs tur til et besøg hos mormor og morfar.
Gustav spurgte om jeg ville sorterer færdig og gøre hans værelse klar, og selvfølgelig ville jeg det, med den tanke at det ville blive noget nemmere.

Gustav er ikke god til at smide ud, han elsker alle sine ting, lige fra et mærkeligt stykke legetøj fra et “Happy Meal” til det mest avancerede lego. Så det med at smide ud, har holdt hårdt. Nu har jeg, efter han tog afsted, sorteret med hård hånd. Det er lagt i poser i skuret, jeg tror ikke han kan huske halvdelen af det, men skulle han komme i tanke om noget han ikke kan leve uden, så er det ikke helt smidt ud endnu :o)

Et billede af Gustavs elskede flodhest fra hans oldemor. En gammel kongelig sag, køn er den ikke, den er faktisk så grim, at man ikke kan lade være at holde af den, og Gustav nænner ikke at smide den ud. Den lille er lavet af træ og den har han engang vundet.
Kan I følge mig, at det er lidt svært at få ryddet ud?

Nu er vi langt om længe færdige. Den lidt sene mad er i ovnen, imens nyder mor og far en feriedrink(s).

God fredag aften til dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Tanker skal der til 22. oktober 2010 at 19:04

  JA !

 • Reply Blæksprutten 22. oktober 2010 at 21:38

  Åh, ja… Sådan et par børn har jeg også – og deres mor er li' sådan… 😉 Men jeg er altså blevet bedre til at rydde op og smide ud end jeg var for bare få år siden.
  Så der er nok også håb for Gustav… ;o)

 • Reply Sonnie 23. oktober 2010 at 6:53

  Hej Marianne.
  Godt :o)
  God dag, hvis jeg kan sige det efter beskeden i går.
  Knus og tanker til dig.
  Kh. Sonnie

  Hej Blæksprutte.
  Godt du mener der er håb for Gustav :o) Jeg tror på at der kommer en dag, hvor den godt må blive pakket væk, den behøver jo ikke at blive smidt ud :o)
  God lørdag.
  Kh. Sonnie

 • Reply Madame 23. oktober 2010 at 8:57

  Ja, du kan tro, jeg kan følge dig 🙂 Kender det fra mig selv, at det er svært at smide væk. Det kunne jo tænkes, man vil fortryde 😉 Jeg synes, Gustavs flodheste er dejlige!
  Ha' en god weekend, Sonnie.

 • Reply Sonnie 23. oktober 2010 at 16:07

  Hej Madame.
  Du har ret, tænkt hvis man fortrød og netop skulle få brug for det igen :o)
  Godt du kan se det dejlige i flodhestene.
  God aften til dig.
  Kh. sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.