De allersidste for i år

De allersidste sommerblomster

Her i formiddag er haven blevet tømt for det allersidste sommer. De absolutte sidste Cosmos er blevet plukket og Dahlia er gravet op og ligger og tørrer.

Den sidste dahlia for i år

Selvom jeg havde stemplet weekend til kun ro og magelighed, fik jeg alligevel kastet mig over nogle skabe igår, som trængte gevaldigt til en gennemgang og oprydning.

Jesper er netop kørt på genbrugen med masser af gamle duge med rødvinspletter der aldrig går af, børnespil, børnenes gamle skolehæfte og et utal af tegninger. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at smide det ud, enkelte er gemt, men vi kan jo heller ikke beholde det hele. Jeg er ellers rigtig god til at smide ud, men lige det børnene har lavet har jeg svært ved at slippe.

IMG_7151

Nu vil jeg kaste mig i stolen ved puffen der er fyldt med projekter. Jeg vælger lidt imellem det hele. Noget kan jeg ikke se tv til andet kører bare af sig selv, imens en film eller serie bliver slugt.

God søndag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.