DER KOM ET BREV

I dag fik jeg et brev med de skønneste flag til at sætte rundt om lysene på adventsfadet. Jeg har længe tænkt på et fad med 4 lys med lidt dims og lidt dut, men så så jeg dette og blev helt vild med de flag. Nu har jeg i forvejen en svaghed for dannebrog og specielt op til jul, så selvfølgelig måtte det blive en udgave ala Karen`s og takket være hende så bliver det en næsten tro kopi (tak for ulejligheden Karen).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mette Lykke 26. november 2009 at 22:40

  Jeg glæder mig til at se din advents krans med flag..
  Åh hvor det synd for Inge, at hun har haft indbrud.. Det er bare så ubehageligt..

 • Reply Sonnie 27. november 2009 at 11:26

  Hej Mette Lykke
  Inge er ved at komme sig over indbruddet og har fået sit humør igen.
  Jeg vil glæde mig til at lave min adventskrans på søndag og vise den.
  God weekend
  Sonnie

 • Reply Fynpige 27. november 2009 at 12:28

  Hej igen Sonnie *SS*

  Tak for hilsen, og dejligt at Inge har det bedre igen ! Fru E har fastsat dato for blogtræf til den 9/1, så bliver lidt spændende.
  Super god weekend og glæder mig til at se din adventskrans. Min er for let i år, guld fad med rødelys med nr på og så lidt pynt rundt om.
  *SS*
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.