DERUD AF…

– sådan går det hjemme hos os i disse dage. Kalenderen er endnu engang fyldt helt op. En uge, der har budt på skole-hjemsamtale, fødselsdag, bagt kage til den ene og anden lejlighed, lavet lektier, mødes med kolleger og til foredrag osv….

I morgen skal Gustav holde fødselsdag for drengene i sin klasse og turen går til Svendborg Svømmeland efter skole. Derefter hjem til hjemmelavede burgere og det obligatoriske slik. Fødselsdagen slutter kl. 18.00, da de lige skal nå hjem alle sammen inden der er børnediskotek på skolen. Så det er ikke kun os voksne der har et hårdt, men sjovt program.

I weekenden skal Gustav til sin far (er delebarn) hvor der også skal holdes fødselsdag der, så han er nok også godt træt, når vi når søndag.

Jeg var til et foredrag i går der hedder “Guskelov det snart er mandag” med Martin Erichsen. Rigtig godt og sjovt foredrag. I meget korte træk handler det om at “vælge tilstand”, selv at vælge hvad du vil have ud af din dag, og hvor lidt det egentlig kræver at få en rigtig god dag. Det var meget sjovt og kan absolut anbefales.

Nu er der dømt strikning i sofaen på ugens første friaften.

God aften til dig også

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply DiSign-Keramik 5. november 2009 at 22:47

  Puha man bliver helt svedt. Men rart at læse at jeg ikke er den eneste der har fart på indimellem.
  Håber I får en dejlig fødselsdag.
  God weekend, når I når dertil.
  Mvh. Dianna

 • Reply Kvinden der husker 6. november 2009 at 0:06

  Hej Sonnie!
  Ja, jeg bliver sku oss helt svedt med den fart du har på – puuuu. Jeg klikkede lige på dit link med ham Martin og har tjekket nogle af hans videoer ud – jeg kan godt forstå, du er blevet inspireret og måske allerede venter på – ENDELIG MANDAG :0)))
  Men allerførst vil jeg nu ønske dig en rigtig god week-end!
  Knus herfra!

 • Reply Fynpige 6. november 2009 at 9:17

  Hej Sonnie

  Tror at det foredrag ville havde været rigtig godt hvis de kunne tilbyde det til alle arbejdssøgende !! At vælge tilstand for dagen…. det ville være rart at have *SS*

  Sikken en fart du har haft på med fest og fødselsdag !! Så er det skønt at slappe af med strikketøjet efter sådan et program.
  Her har vi også været til møde på skolen, med SSP og alkoholpolitik når de går i 7 klasse.
  Men os der har ældre børn, ryster bare lidt på hovedet… for når de kommer i 8 klasse kan vi ikke gøre ret meget mere end at stå i hjørnet og forsøge at tale dem til fornuft !! hi

  Glæder mig vildt til søndag, hvor mange kommer der ?
  Super dag til dig
  Hej
  Lene

 • Reply Sonnie 6. november 2009 at 18:45

  Hej alle
  Tak for jeres kommentarer. Jeg vil sige, at jeg lige nu, hvor Gustav er kørt afsted til fest er mega træt. Har haft det dårligt hele dagen, så måske programmet var for stramt i denne uge.
  Ja, lene vi ses søndag, det glæder jeg mig megt til.
  Disign-Keramik vi ses måske engang :o)

  God weekend til jer alle.
  Og Lotte vi ses sikkert i næste uge.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.