Efterårsferie og bordpynt

img_7907

Efterårsferien er for længst overstået for vores vedkommende.

Det blev til 3 dages ferie for mig, hvor vi hyggede os med udskæring af græskar, supper blev kogt, haven pakket ned, de uldne sukker blev fundet frem, stearinlys på fuldt blus, og det hele foregik selvfølgelig i bløde bukser og højt hår.

Efteråret har for alvor bidt sig fast, og hvis du spørger mig er det noget af det hyggeligste. Jeg elsker efterår, de farver naturen byder på er noget af det smukkeste.

Lidt gæster blev også inviteret og Ida og jeg lavede det flotteste bord, synes vi i hvert fald selv

img_7928

img_7925

Billederne er altå noget grumset, beklager  – men ideen kan du sagtens se.

Den rå bjælke er sådan en god rustik pynt til et bord. Jeg har også brugt bjælken på en hvid dug, hvor kontrasten er endnu større. Du kan komme alt på bjælken af årstidens pynt fra naturen, muslingeskaller, strandsand, jordbær, små påskeæg, kyllinger, og til jul, som jeg viste her  kogler, stjerne, you name it.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.