EN AF YNDLINGSFILMENE

En af yndlingsfilmen “faldt” jeg over på nettet og fik den købt til samlingen over “Sonnie film”. I aften skulle den så lige ses igen. Det er vist 5. gang jeg ser den, siden den udkom for nogle år siden.

Last holiday er en rigtig skøn film med Queen Latifah, bare navnet :o)

Ved første øjekast virker filmen temmelig almindelig, men efter første gang jeg så den, fik den mig alligevel til at tænke over nogen ting.

Meget kort fortalt handler den om Georgia, der får af vide, at hun kun har 4 uger tilbage at leve i. Hun bliver hurtig klar over, at der bare er så mange ting, hun ikke har fået gjort og har ventet med at gøre, og spise :o) og hvorfor har hun egentlig det? Hun beslutter sig for at gøre alt det hun altid har ønsket sig.
Selvom det lyder ganske tragisk, så er den alligevel utrolig varm og sjov. Efter at have set den første gang satte den nogen tanker i gang hos mig, og kan stadig gøre det.
“Hvad er det egentlig jeg rigtig vil og har lyst til?” – og “hvad hvis det var mig, bruger jeg så min tid rigtigt nu?”

Jeg kan i hvert fald varmt anbefale at se den.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fynpige 22. september 2009 at 6:30

  Hej Sonnie
  Nu må jeg dælme også grine af dit indlæg !!
  For hende Queen Latifah er simphelbare super i hendes film, hun er bare super flot. Kan huske den hvor hun spiller små forbryder og så haver ved en familiefar med børn og skal passe dem.
  Og super skønt at se en skuespiller hvis BMI ligger på den rigtige side, ikke som de andre tynde skuespillerduller.

  En anden film med samme emne som at tænke over live og hvordan vi bruger det er "The Busket list" med Jack Nicholson og Morgan Freeman.
  Den er også hård men super super herlig!
  Elsker at Morgan Freeman spiller almindelig mand, og elsker den scene hvor (Jack) finder ud af hvor hans kaffe kommer fra !! Jeg græd og grinte så jeg hulkede. Håber du har set den, eller er det igang.
  Jeg må heller få set den du har købt, for den er smuttet forbi mig. Glæder mig helt ! *GG*

  I skulle virkelig overveje den årlige 80´er festival i Esbjerg. (juni) i år så vi:
  Howard Jones, Bananarama (gamle koner som os), Rick Astley, Foreigner, Abc, Go West, og om fredagen var der rock med Europe og Skagarack mm. Vi var der kun om lørdagen, men det er en dag hvor man rykker tilbage i tiden. Og rigtig mange er klædt som vi var dengang.
  Duran Duran er også super, og det ville være en drøm at komme til koncert med Spandau Ballet men de spiller kun i Berlin som det tætteste på Dk.

  Tak for griner, og vil gå igang med at finde den film *SS*

 • Reply Sonnie 22. september 2009 at 6:51

  Hej igen
  Ja, Queen Latifah er bare så sjov og jeg synes også det er skønt at hun bare har den størrelse hun har.
  Jeg har ikke set den film du skriver om, men jeg må da straks til blockbuster, går ud fra at jeg kan finde den der. Der er noget der siger mig, at jeg har set på den før. Det er ikke så lang tid siden den kom vel?

  Den 80èr festival lyder altså bare så god. Den må vi da lige overveje at deltage i.

  Inge har tænkt over det med strik-in, og jeg tror hun vil prøve at sætte igang igen, søndag eftermiddag. Der er mange der ikke kan til hverdag, incl. mig selv :o) Men det hører du mere om, når der kommer nogen datoer.

  God dag
  Sonnie

 • Reply NY VANE - Sonnie`s 8. august 2015 at 7:28

  […] Last Holiday er nu være end bare lige en kærlighedsfilm, den giver lige lidt mere stof til eftertanke end man ellers lige skulle tro. Jeg har før skrevet om film her […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.