EN LØRDAG MED PLADS

Weekenden er godt i gang, og vi har en lørdag, hvor der plads til det hele. 
Blødt tøj, grimt hår, ingen make-up, en lørdag hvor jeg laver lige hvad jeg føler for, og stornyder mine udvalgte stilke.

Jesper er draget afsted til herrefrokost. Han havde fået tildelt dessert indslaget, og valgte en yndefuld dessert til granvoksne mænd. Han valgte at lave Jordbærtrifli med vanilje-kokoscreme,fra den LCHF bog fra Jane Faerber.

Det er vist også det eneste yndefulde der bliver ved den sammenkomst, hvor frokosten er brunkål 🙂

God og luftig lørdag derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply Madame 15. februar 2014 at 14:08

    Jespers trifli ser vanvittig lækker ud, og dine blomster lyser så dejligt op! Det ligner Lyngby-vasen, som er blevet et stort hit nu igen. Rigtig god weekend, Sonnie.

    • Reply Sonnie 16. februar 2014 at 10:12

      Hej Gitte.
      Jordbærtriflien smagte rigtig godt, jeg kunne lige skrabe mig til en lille dessert, efter han havde taget hvad han skulle bruge 🙂 Jeg er helt vild med den vase, helt enkel.
      God søndag til dig.
      Sonnie

  • Reply Helle Andersen 15. februar 2014 at 14:33

    Hahahaaa!! Nej, nok ikke så yndefuldt. Brunkål smager sk…skønt 😉 Og den der dessert må jeg have kigget efter. Wauv, den ser ud som det rene guf! Go weekend 🙂

    • Reply Sonnie 16. februar 2014 at 10:13

      Hej Helle.
      Ja, prøv du bare denne dessert, men den skal spise med det samme, den egner sig ikke til at stå et par tiimer.
      God søndag til dig også.
      Sonnie

  • Reply inge 16. februar 2014 at 8:45

    Det var da en dejlig dessert til bagefter en forfærdelig brunkål, men det er nok en manderet med det brunkål, det ville man aldrig servere til en pigefrokost.

  • Reply Sonnie 16. februar 2014 at 10:14

    Hej Inge.
    Nej, jeg ville da godt nok glo noget, hvis jeg kom til frokost pigefrokost og retten var brunkål :)))
    – men desserten er absolut ikke sidste gang den bliver lavet her i huset.
    God søndag.
    Sonnie

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.