EN ORDENTLIG MORFAR

Jeg skal da lige love for, at jeg har taget mig en ordentlig “morfar” på sofaen her i eftermiddag. En af den slags, hvor man er HELT væk, har både snorket og savlet på puden. Jespers kommentar, da jeg endelig slog øjnene op efter 3 timer var “Hvor er du lækker skat, når du sover” og grinte over hele hovedet :o)
Efter en kold omgang ridning med Ida i formiddags, en handle tur, et langt bad, en frokost, så var jeg helt klar til sofaen.

Det var meningen vi skulle have haft gæster her til aften, men Inge er syg (søde tanker til dig Inge). Ida har fået lov at bestemme aftensmaden og den står på mexikansk.
Kan alle have en god og dejlig lørdag aften.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 5. december 2009 at 18:52

  3 TIMER !!! Er du vimmer hvor må du havde været træt !! Det er meget længe siden at jeg har sovet så længe til middag, men kender det godt at man overhovedet ikke kan vågne op igen. Og nogle gange drømmer man at NU står man op, men kroppen sover bare videre !! hi hi

  Vi har været til Julemarked i Odense, super hyggeligt og kom totalt i julehumør !
  God lørdag
  Lene

 • Reply Sonnie 6. december 2009 at 18:49

  Hej Lene
  Ja, det var godt nok noget af en lur jeg fik der, men jeg må have trængt til det. Jeg plejer ellers at vågne igen efter 1 times tid, men ikke lige i går.
  Jeg skriver lige til dig pr. sms vedr. træf.
  Hilsen Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.