EN SJÆLDEN EFTERMIDDAG

Det er meget sjælden jeg mødes med min søster på en hverdag. Hun studerer og hvis hun ikke gør det, så arbejder hun. Jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har haft en eftermiddag sammen – men det havde vi idag.
Efter arbejde gik det over stok og sten til byen for at nå at gå rundt i Svendborgs gader. Der blev shoppet, grinet og prøvet tøj, sko, støvler i lange baner, rigtig hyggeligt.

Jeg havde desværre glemt mit kamera, så I må istedet få et billede af mine “pletter i luften”

Jeg havde dem egentlig indenfor, men glemte dem et par dage, det skulle jeg ikke have gjort. Troede de var helt døde og satte dem udenfor, det kunne de vist godt lide :o) God aften til dig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fynpige 12. oktober 2009 at 18:02

  Hej Sonnie

  Hi hi ang. vores fælles tanker om hvad mændene tænker om vores strikkeri ! Kan lige se det for mig, at du spørger om det med at være en bil og så vil Jesper gerne være et strikketøj…..øh lang i hovedet kan vi alle blive efter den bemærkning ! hi hi

  Jeps vi holder ferie her i huset, vi har overhovedet ingen planer og tager bare en dag af gangen til hygge ! Så vi fik handlet ind i dag og jeg kom igang med vinterbeskæring i haven. Men føj vinden har været kold i dag !
  Og strikket i dag, jeps har næsten strikket et helt halstørklæde færdigt, så det kommer snart på bloggen ! *SS*

  Glæder mig vildt til messen i Fredericia, og til vi får gang i noget Strik-In *SS*
  Hygge
  Lene

 • Reply Sonnie 12. oktober 2009 at 19:28

  Hej Lene
  Åhh. du giver mig dårlig samvittighed, når du skriver haven og vinterbeskæring og vinterklar. Jeg skal snart have det gjort.

  Jeg har lige 1 dag tilbage på job inden ferie, og jeg glæder mig helt vildt. Vi skal også bare slappe af, og måske en tur i bio.

  Jeg var faktisk i blockbuster idag, for at låne den der "The bucket list" du skrev om. De havde også 2 eksemplarer, men kunne ikke finde dem!!! Ekspedienter kunne heller ikke.

  Glæder mig også meget til den messe. Jeg kan fornemme, at der også kommer mange der blogger. Det bliver lidt sjovt om man kan kende nogen.

  Vi regner stærkt med at der bliver strik-in en af de første søndage i november.

  Fortsat god ferie.
  Sonnie

 • Reply fru westerskov 13. oktober 2009 at 12:10

  Jeg kender godt det med de pletter i luften. Her trives de også bedst udendørs 😉

  Jeg har lagt en lille udfordring til dig på min blog. Det er selvfølgelig op til dig om du har lyst til at deltage i denne lille leg.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.