ENDELIG FÆRDIG

Endelig, endelig fik jeg Idas cardigan færdig. Det har godt nok taget noget tid at få strikket den færdig, men NU er det gjort. Nu skal den bare skylles op og så er den klar til brug.
Det er den anden af slagsen jeg har haft strikket, men den første røg i vaskemaskinen ved et uheld, og så var den alt for lille. F.. f….. – men pyt vi strikker da bare en mere :o)

Opskriften er fra Anette Danielsen`s Hønsefødder og Gulerødder. Model “Æble”.

Jeg har strikket den i garn fra Gepard der hedder “Retro”.
Nu er det videre med næste projekt, som er en cardigan til mig selv, strikket i Lucca.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 4. oktober 2009 at 18:54

  Hej Sonnie

  SE LIGE HER : http://rosenstrik.blogspot.com/2009/10/strikkefestival-i-svendborg.html

  Der har været strikkefestival i Svendborg med 100 mand !! Øhhhhh har du hørt eller set noget om det ??
  Ser rigtig spændende ud, men hvor mon det har været ?? Føler mig helt rundstosset, her sidder vi og søger som en vild efter nogen til Strik-In og så er der dælme 100 mand der strikker sammen i byen…..Lige til at grine vild af *GG*

  Super flot cardigan du har strikket til Ida ! Spændende at se dit eget projekt *SS*
  For mig har det været en aften med snøft snøft, har lige afleveret den store på Efterskole ved Ringe da han ikke var klar til Teknisk skole endnu…… så det skar i min moderlige hjerte at "efterlade" ham der alene !! ja ja han er 16, men han er jo stadig min lille dreng. Snøft det er hårdt når de bliver store !
  God strikke aften.
  Lene

 • Reply Sonnie 4. oktober 2009 at 20:08

  Hej Lene
  Kan sagtens følge dig i, at sende den store på efterskole. Vi har prøvet det, og det var ikke let. – men jeg lover dig, at det bliver så godt. De har så godt af det de unge mennesker. Vores har bare lært så meget og forandret sig så meget, og han har været meget glad for at være på efterskole.

  Jeg vidste godt at der skulle være sådan noget strikke-halløj i Svendborg. Det var på vandrehjemmet. Det er web-strikkerne der mødes der. Man skal være medlem for at kunne deltage. De har været i Svendborg før. Jeg er ikke klar over om det er hver gang eller de også mødes andre steder. Inge har i hvert fald fået meldt deres ankomst og havde længere åben i lørdags pga. af det.

  Mit næste strikke-projekt må jeg vente med til jeg får alle farver til striberne i cardiganen. Jeg skrev vist om den i en kommentar på din blog. Men indtil tirsdag jeg kan komme til Inge så er jeg i gang med en tørklæde. Det kan man jo altid strikke og bruge :o)
  Vi snakkes.
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.