Enneagram assistentforløb

 

 

IMG_6876

Super dygtige og meget kompetence Christel i sit es

 

For nogle uger siden startede jeg på assistentforløb på Ennegram Practitioner hos hende her. Forløbet kører her i foråret, og det er mega spændende. Jeg har selv gennemført både Enneagram Practitioner og Enneagram Master forløb og sidder der nu som assistent, og det er lige så spændende og lærerigt, som det var første gang.

Det er en gave, at få lov til at lære nye mennesker at kende, se den forandringer de oplever, og få lov at støtte og guide dem i den forandring.

Jeg husker tydeligt, da jeg selv tog hjem fra det første modul på Enneagram Practitioner. Det var som om der havde været et stormvejr i mit hoved. Et stormvejr der havde hvirvlet alle tanker og overbevisninger rundt, og det var svært at få dem landet nye steder, og se tankerne og mønstre i et nyt lys.

Jeg måler mit liv ved før og efter Enneagrammet. Hvor er der mange ting der er faldet på plads for mig. Det har været og er stadig både grænseoverskridende, og samtidig så befriende, at opdage og erkende mine mønstre, og finde ud af, hvad det egentlig er, der driver mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.