ER DER NOGET AT SIGE TIL…

– At jeg vejer en del mere end jeg burde! Som sagt før, er det Jesper der laver aftensmad til daglig her i huset, og han er p…. god til det.

I dag jeg ringede til ham for at spørge om han havde husket at tage noget ud af fryseren. Svaret lød:
“Ja, nogle mørbrad, jeg skal lige afprøve noget med fyldt mørbrød med forskellige urter og hvidløg, som jeg har tænkt på længe”
Godt så…. -Så spiser vi da bare fyldt mørbrad, Jesper`s specielle råstegte kartofler, super lækker salat og hjemmelavede chilidressing på denne skønne tirsdag :o)
Så kan vi jo altid lave risengrød på lørdag :o)
Jeg vil sætte mig og strikke resten af aftenen og pleje min trommesyge. Eller skulle jeg gå en rask tur på 1 time? Hvad tror du?

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kvinden der husker 22. september 2009 at 22:28

  Hej Sonnie!

  Uhmm, det lyder bestemt ikke tosset med den menu, og det ser lækkert ud! Hvor er det dejligt, at Jesper har sådan en "god" hobby :0))
  Husk nu, at livet skal leves, mens vi har det – også om tirsdagen og ærlig talt, jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der ser så sød og godt ud som dig – du er LIGE SOM DU SKAL VÆRE!!!!BASTA!
  Stort knus
  Lotte

 • Reply Fynpige 23. september 2009 at 6:46

  Hejsa :o)

  Det er altså til at blive helt "grøn" af misundelse over du har en mand der laver mad og nyder at lave mad !! Må være skønt !

  Glæder mig da rigtig meget til at vi måske får gang i noget strik-in, og søndag er nok også den bedste dag her i huset. Afventer spændt på nogle datoer *SS* Jeg får ellers strikket en del i disse dage. Lille mand har jo mindst 100 skoldkopper, og er heldigvis ikke voldsomt syg. Så han leger og mor strikker !

  Ja afsted efter den film, og glæder mig til at hører hvordan den var på dig ! Efter den får man lyst til at lave helt om på sit liv, og finde på flere dage hvor alt var rart og sjovt. Har også sat min mand igang med at finde den film du anbefalede, så forfilm på dit link og den ser da bare for sjov ud.
  Jeg genså lige Mama Mia med den lille, og den film kan man da kun blive glad i låget af ! Elsker den scene, hvor de synger "dancing Queen" og alle Q smider hvad de har i hånden og løber med ned på stranden og hopper i vandet = livet !!!
  Hygge
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.