ER DER NOGLE DERUDE…

… Der kan hjælpe mig…

Sveden springer frem, kinderne er ved at være gasblå, jeg snerrer af mand og børn…

Jeg har i julegave fået den dejligste, og meget ønsket IPad. Jeg har glædet mig til, at kunne blogge fra den – MEN jeg kan ikke upload billeder på mine indlæg.

Jeg får slet ikke muligheden når jeg trykker på billedikonet. Har prøvet at blogge fra “e-blogger” appen, men det er ikke optimalt. Jeg har gennemsøgt nettet og kun fundet frem til, at hvis man har en wordpress blog så fungerer det??? – det har jeg så ikke.

Er der nogle der kender til det med, at få billeder på et indlæg på ipadden eller er der nogen der ved om man kan kopierer hele sin blog over til wordpress?

Ja billeder kommer der jo så ikke lige på det her indlæg.

Håber der er nogle der kan hjælpe.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ulla Reiche 27. december 2012 at 22:36

  Flot du kan da skrive et indlæg…… Det er temmelig meget mere end jeg kan fra både mobil og iPad. Held og lykke med projektet.

  Kh

  Ulla

  • Reply Sonnie 28. december 2012 at 17:41

   Hej Ulla.
   Ja, det er ikke lige så nemt som jeg troede. Det er lidt ærgerligt når man sidder med al udstyret og så bliver det langt fra nemt 🙂 – men jeg giver ikke op før det virker.
   Kh. Sonnie

 • Reply Madame 28. december 2012 at 6:38

  Jeg kan desværre ikke hjælpe, men kan se at mange har store problemer med bare at skrive en kommentar. Dem får jeg ind på en e-mail i stedet for i kommentarfeltet.

  • Reply Sonnie 28. december 2012 at 17:43

   Hej madame
   Hvis man går ind på internetversionen hos dig kan man godt skrive kommentarer som normalt. Det er sgi også noget teknisk noget 🙂
   Kh. Sonnie

 • Reply Marianne 28. december 2012 at 8:24

  Hej Sonnie. Jeg har iPad og når jeg blogger fra den bruger jeg Blogger, en gratis app . Man sagtens sætte billeder ind via den. Hvis der er noget der skal ændres, gemmer jeg kun indlægget i Blogger og går så til selve bloggen hvor jeg åbner den kladde jeg har lavet i Blogger. Så ka. Jeg redigere , indsætte link O.s.v. – lidt besværligt .

  Men er det et helt enkelt lille indlæg , med et par billeder uden link , ja så kan det gøres direkte fra Blogger. Du kan desværre kun få dine billeder lagt under teksten år du bruger Blogger.

  Hvis du gemmer som kladde(draft) kan du efterfølgende se opsætningen på siden ved at trykke på rediger.
  Held og lykke med det – skriv hvis du har spørgsmål 🙂

  • Reply Sonnie 28. december 2012 at 17:47

   Hej Mariannel
   Mange tak for dit fine svar. Jeg havde selv kæmpet mig til den konklusion at sådan måtte det være, at jeg skulle logge ind to steder, på appen og almindeligt. Som du skriver lidt besværligt, og jeg der troede det skulle være så nemt :))
   Jeg kan dog stadig ikke helt finde ud af nogle små ting, men jeg skriver lige til dig.
   Kh. Sonnie

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.