Et makkerpar der hitter hjemme hos os for tiden, er det vi kalder Tzatziki de luxe og nye kartofler.
I tzatziki de luxe har vi:
(Mål og mængde må du tage på slump, efter hvad dine smagsløg er til.)
Græsk yoghurt, creme fraiche 6%, 9- eller 18%, hvad din samvittighed kan klare
Hvidløg
En god klat acaciahonning
Salt og peber
Riv augurk og pres væsken væk
Ærter
Rød peber i små tern
Lidt forårsløg eller purløg
Bland hele molevitten sammen og lad det hvile lidt inden servering. Det er bestemt ikke den store kogekunst, men det smager skønt af sol og sommer sammen med nye kartofler.
7 Comments
Det lyder vel nok lækkert – skal helt sikkert prøves. Tak for opskriften!
Det er værd at prøve, og meget nemt at lave :o)
Kh. Sonnie
Mums :o)
knus♥
Det smager himmelsk.
Kh. Sonnie
Nye kartofler er altså en gude spiser, her i Juni:-)
Ja, du har ret, og en bondemand har en bod lige udenfor min dør med kartofler og jordbær, jeg er så heldig :o)
Kh. Sonnie
Skøn opskrift, som straks må afprøves – tak for den, det glæder jeg mig til at smage.