ET MUST

Selvom jeg er træt som et helt plejehjem, efter en weekend med gæster og en kursusdag, hvor der var knald på, er det simpelthen et “must” for os at se “4-stjernes middag” på Kanal 5.
Vi elsker begge to, at se madprogrammer. Disse foregår oveni købet hjemme hos forskellige kendisser, og det er virkelig underholdende og inspirerende at se, hvordan de forskellige deltagere laver mad, hvordan de bor, og om de bliver stresset over at skulle have gæster, eller de tager det ganske stille og roligt.
Den mest afslappende og lækre ret, i mine øjne, har Jan Fog stået for. Den var lige mig, ligeså stemningen og det hele.
Ser du det også?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply kludemutter 2. februar 2010 at 8:29

  Ja, men jeg så nogen andre kendte lave mad på tv.3 😉

  Yt

 • Reply Sonnie 2. februar 2010 at 12:46

  Hej Yt.
  Jeg kan ikke tage tv3, så jeg nøjes med kanal5 og det er også fint.
  God dag.
  Sonnie

 • Reply Inger Lise 2. februar 2010 at 16:08

  Hej Sonnie! Jeg opdagede det først i sidste uge og så besøget hos Tine Lund, men så så at det var de andre kendte, og fulgte "Ålens" russiske middag med vinterbadning og sauna. Den var også sød…
  Men dejligt at kunne slappe af. Jeg kørte tidligt hjem fra Odense pga. vejret, og fik skrevet en rapport færdig. Den blev desværre ikke gemt, så jeg måtte på den igen…pyha. det gør mig stresset når sådan noget sker… men nu er den færdig, og hovedet trænger til en sofa eller måske yoga.. Det er anstrengende at køre i disse glatte dage… I morges var motorvejen det rene is!
  OG forstår dig med gæster osv.! Vi havde hovedoprydning i hele huset. Skønt når det er overstået!Men hårdt når det står på!
  Knus fra Inger Lise

 • Reply Sonnie 2. februar 2010 at 17:39

  Hej Inger Lise
  Åh.. det er altså frygteligt når det sker, at man glemmer at gemme. Det er sket for mig engang også, men nu husker jeg at trykke "gem" jævnligt når jeg bl.a. skriver referater.
  Det lyder dejligt med at få ryddet op i det hele. Det gjorde vi da vi flyttede ind her for 3 år siden og siden da, har vi virkelig været obs på ikke at gemme og gemme.
  Glæder mig til på lørdag hvor vi ses.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.