FANØ TUR RETUR

Dagens program startede kl. 07.15, hvor turen gik til Fanø. Vi holdte ved første besøg på Fanø kl. 09.50, så afsted det gik.


Det har været en rigtig hyggelig dag, med dejligt selskab. Det er desværre ikke blevet til så mange billeder af strik, faktisk ikke nogen.
Der var rigtig mange enorm søde, smarte, opfindsomme, fede strik, men det sad på folk der vandrede rundt.
Det sted jeg fandt mest inspiration i dag var, da vi spiste frokost og senere på eftermiddagen sad og drak kaffe ved teltet foran forsamlingshuset. At sidde og kigge på folk, der kom gående forbi, som var vi til modeopvisning. Jeg var helt og aldeles underholdt. Det var meget inspirerende bare at sidde og kigge, der var så mange super gode ideer. Strikkefolket i vores lille dk er dælme dygtige.

De andre år, vi har deltaget i strikkefestivalen har vi deltaget i workshops rundt omkring på øen. I år havde vi valgt, ikke at deltage i noget. Bare derned og gå rundt i vores eget tempo og ikke have et tidspunkt, på workshop, hængende over hovedet. Det var så godt. Vi kunne kigge alle steder og så længe vi ville.

Da klokken var 19.00 var børnene hentet fra koloni, og “de unge mennesker” havde lavet dejligt mad til os.
En masse skåle var fyldt med lækkerier, en gryde med stegt oksekød og varme tortilla og nachos.

Nu er alle mand trætte efter en lang dag. I morgen venter Axels barnedåb, og snart er den weekend gået.

God søndag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Fynpige 27. september 2009 at 10:38

  God søndag retur *SS*

  Kan se at i også manglede solen hos jer !!
  Men ser ud som nogle søde og hyggelige damer du har været på tur med. Inge må da havde fået en masse inspiration til hendes messe ??

  Tæller også dage til messen i Fredericia, har i planlagt at skal en tur derover ??

  Ang. Ung kærlighed, ja hvem husker ikke ungdommen og den ulykkelige kærlighed ! Det er nok via min 80´er musik at jeg drømme mig tilbage til dengang, og tænker tit på hvordan livet havde set ud hvis man havde taget andre valg end dem man tog! Ikke forbi det var forkert, men når man skal råde sine egne børn på livet vej.

  Super søndag og i trænger vist til en slapper i aften efter den weekend !
  Hygge
  Lene

 • Reply Kvinden der husker 27. september 2009 at 20:06

  Hej Sonnie!

  I har da vist rigtig været på "tøse-tur" :0)

  Dejligt, at I havde en god dag og fik inspiration med hjem (snøft, ville jo gerne have set et billede af bare èn lille striktrøje….*griner*, men jeg kan sagtens følge dig…når man bare er til og "kigger" på…
  Dejligt med de unge i huset og dejligt, at komme hjem til mad efter sådan en laaaaang tur.

  Vi ses!
  Knus og godnat herfra

 • Reply Sonnie 28. september 2009 at 7:11

  Hej Fynpige

  Hvornår er den messe i Fredercia?

  Jeg kender alt for godt det med, at tænke, tænk hvis jeg ikke havde gjort det eller det eller havde giftet mig med den, hvad så? Hvor og hvad var jeg så idag. – men jeg ville ikke bytte med noget i dag, overhovedet ikke.

  Har skrevet til dig på din blog vedr. strik-in.

  Hej Lotte.

  Ja, jeg ville gerne have taget en masse billeder af stri, men som skrevet, så sad det på folk. Jeg ville ikke spørge "må jeg tage et billede af dig, og må jeg også komme dig på min blog" det blev lidt omstændigt, men der var rigtig mange forskellige strik.
  Vi ses.

  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.