FERIE FOR ALLE

En super god dag i dag. Børnene havde en god tur til Naturama, hvor de blev forkælet af Onkel Bo. De måtte vælge en lille ting hver og Ida valgte (selvfølgelig) en lille blok med en isbjørn, blyant og viskelæder. Vi kunne åbne en butik kun med viskelæder :o)

Gustav valgte et lille fossil. Med lille “grave-ting” og pensel, fik han gravet et skelet af en dinosauer frem af støvet. Det var et stort arbejde, og han snakkede meget om dem, (arkæologer)der virkelig ikke ved, om der er noget, hvor de graver. “De må godt nok være tålmodige Mor” – Det kunne vi godt blive enige om.

Imens børn var ude at opleve, var jeg hos Inge. Det var rigtig hyggeligt. Jeg skulle kigge på nyt garn, og finde nyt projekt. Jeg skal strikke en vest, i Lucca, jeg kan have på til messen. Farverne er bestilt idag, så I må vente lidt endnu. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle strikke med Lucca igen. Det er bare SÅ godt garn til mine hænder og strikke måde. Det jeg strikker med nu, Cotten Wool, er også lækkert, men så erfaren er jeg ikke helt endnu, så det afslører lidt, at jeg ikke strikker så jævnt. Der er stadig lige lidt “Sonnie 12 år” i det jeg strikker .

Men hos Inge var der kommet denne nye sag. Virkelig sød bluse strikket i Baby-alpaca i den fineste grå farve, og så med hæklet detajler i gul silke. Wow den er bare SÅ fed.

Se lige den gule silke. Det ligner næsten guld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply inge 25. februar 2010 at 9:25

  Sonnie 12 år !!! hvad er nu det for noget????? Du strikker da fint nok, kan du så lige gemme det der langt væk. Det behøver altså ikke ligne noget der er strikket på en maskine. Du skal ikke være så selv-kritisk.Du strikker fint, basta!!
  ib réne cairo

 • Reply Sonnie 25. februar 2010 at 9:34

  Tak for din trøst Inge. – men det kunne godt være mere jævnt mit strik, men pyt nu med det.
  Vi snakkes ved.
  Kh. Sonnie

 • Reply unikarina 25. februar 2010 at 9:47

  Hvor er den fed den skønne bluse i grå med de gule kanter. Så enkel og så lige med de vigtige detaljer!!! Den er vist skrevet på min ønskeliste – sammen med ønsket om at kunne hækle!

 • Reply Kvinden der husker 26. februar 2010 at 1:38

  Hej Sonnie!
  Hyggeligt at rende ind i dig hos Inge Strikkefe :0)
  Hyggelig lille butik hun har der i Korsdage…årh, hvor jeg dog kom til at savne mine forretningsdage :+(
  Well, jeg håber du nyder din ferie-hele-ugen – den er VELFORTJENT!
  Stort knus

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.