Datoen siger forår, og det gør humøret også. Vejret siger noget andet, det er koldt og tåget.
Det må gerne skifte lidt, jeg kan ikke holde ud at se på det samme og samme, år efter år i karmene.
Jeg synes at lyshusene hører efteråret og den mørke tid til. Det er sådan en ide jeg har. Jeg er heller ikke så vild med, at det hele skal være fremme på en gang, så går der alt for meget “Palles tivoli” i hjemmet.
Jeg kan gå og glæde mig til, at jeg igen skal finde min Fiducia frem og nyde den i foråret og sommer. Jeg ved det måske er lidt skørt, men sådan har jeg det altså, og jeg kan få formiddage til at gå med at indrette karme.
I dag er ikke kun gået med at indrette forårskarme, der er også blevet bagt brød.
Forleden så jeg i “Det søde liv” Mette bage rugbrød uden gluten. Opskriften måtte prøves. Brugte dog bare en almindelig brødform, og ikke små foliebakker. Jeg kommer heller ikke malt i dejen.
Brødet kan helt sikkert anbefales, fint alternativ til rigtigt rugbrød.
Det er bare den skønneste bakke æg ever – fedt design fra Niels og Grete.
7 Comments
Hvor har du pyntet fint til foråret. Og tak for opskriften – vi elsker også at bage her, og opskriften skal helt sikkert prøves.
Hej Gitte.
Tak skal du have. Prøv bare brødet, det er i hvert fald godt, hvis man skal undgå gluten.
Sonnie
Du har så go' smag for indretning Sonnie 🙂 – og den æggebakke er så fin 🙂
Tak for tippet med blomsterberg brødet -det vil jeg tænke på …
fortsat go' weekend
Hej Marianne.
Tak og i lige måde Marianne, du har nu også øje for detajler og god til at sætte ting sammen.
Sonnie
Sikke en smuk vindueskarm du har, du har helt sikkert sans for indretning og design.
Tak for tippet med brødet, det skal prøves.
Hej Uldbegavet.
Tak til dig også. – prøv bare brødet, det er slet ikke så tosset.
Sonnie
Smuk karm – du er rigtig god til at få tingene sat sammen , elsker at se på dine fine opstillinger .
Fin opskrift der helt sikkert også skal prøves her 🙂