FORFRA OG OM IGEN

Det er hvad jeg er i gang med. Var næsten færdig med ryggen på min grå cardigan, da en ganske bestemt fe
sagde til mig, at den ryg så da lidt lille ud! Jeg havde godt tænkt på det selv, men kunne også høre feens stemme i mit hovede, som så mange gange før, at når det er rib, så kan jeg ikke regne med det før det er blevet presset. Så i den tro parkerede jeg min usikkerhed og fortsatte i fuld fart frem. Nu har feen konkluderet, at det er om igen på en størrer pind. Fandens osse.

En anden klog fe sagde, at jeg ikke behøvede at travle op, men jeg bare kunne strikke tilbage med den anden ende og langsomt se det forkerte strik svinde ind.

Jeg trøster mig med, at for at blive en rigtig god strikker, skal det her ske et par gange for alle :o) Jeg har vist haft mine antal gange nu, håber jeg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Mette Lykke 20. april 2010 at 19:20

  Dobbelt fornøjelse er det..
  Det sker også for mig, heller det end stå med noget som ikke kan bruges..
  Mon vi snart finder den helt rigtige dato..
  Knus.

 • Reply Sonnie 20. april 2010 at 19:35

  Hej mette.
  Du har helt ret, det ville være værre, hvis jeg var blevet helt færdigt og ikke kunne passe det.
  Som jeg skrev til Vivi, så er det forsøget værd at prøve at finde en dag, hvor alle kan. Jeg tror det måske, det snart går op :o)
  Kh. Sonnie

 • Reply Fynpige 21. april 2010 at 16:56

  Hejsa Sonnie.
  Hader også om og om igen med strikketøj….men en skæv og forkert trøje dur bare ikke !!
  Åhhhh syntes nu at jeg har fået lidt for meget garn i dag….første dag *SS* men når jeg skal sno deres farveskiftegarn i 200 gram fed og jeg skal igennem 40 kg så er det lige hårdt nok !! ……venter med spænding om det lykkes med en fælles dato !! Herligt du kæmper *SS*
  God aften
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.