FORFRA

Jeg startede igår, strikkede og strikkede og var noget en del striber i min cardigan. Jeg ville, som jeg har lært, lige tjekke strikkefastheden. – det skulle jeg ikke have gjort. Den passede ikke! Hvad f….. tænkte jeg og skældte ud, og der bredte sig en del panik i min strikkesofa, så meget at Jesper måtte holde filmen på pause for at spørge hvad der foregik :o)
Jeg talte og talte, men der var for mange masker. Jeg travlede det hele op og måtte starte forfra. Jeg skulle finde en pind, der gav “18 på 10” Gik igang med at lave flere forskellige strikkeprøver og endte med at erkende, at jeg havde brugt den rigtige pind. ÅRRHH…..
Hvor irriterende er det lige?

Så jeg startede forfra med en del sammentrækninger i ansigtet :o) Jeg ved ikke hvad der er gik galt da jeg skulle tælle første gang. – men nu er jeg på vej igen for anden gang :o)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Fynpige 11. oktober 2009 at 17:15

  ÅÅÅhhhhh jeg hader også bare når strikketøjet driller og man må starte forfra !! *SS* Men så smider jeg det ned i strikkekurven og begynder først dagen efter på det nye stykke !

  Fik en sjov tanke i går da jeg sad i sofaen med strikketøjet, og tænkte på at nu sad du også og strikkede løs på dit projekt. Hvad tror du egentlig at vores mænd siger til at vi hele tiden sidder bag strikkepindene ?? *GG* Måske de ligefrem bliver lidt misundelige, for den kæmpe store opmærksomhed vi gir strikketøjet kunne de måske godt bruge sådan en lørdag aften !! hi

  Spørgsmål, den kjole/tunika jeg satte på min blog fra Inge. Har du en ide om hvormeget garn der går til sådan en sag ?? Ikke til at se mønstre på foto, men syntes ikke den ser alt for svær ud !???

  Hygge i strikkesofaen.
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.