Fredag – ugens bedste

Fredag er, som skrevet hundrede gange før, min yndlings dag. Tidligt fri, weekenden starter, og masser af tid til alt det jeg elsker. God mad, vin, vaser bliver fyldt, og tid til fordybelse i alt muligt kreativt, eller samvær med mennesker der giver god energi.

Denne fredag eftermiddag skulle ellers havde været brugt på, at flytte det absolutte sidste læs i forbindelse med min mors flytning. Men min elskede mand tog affære, tog fri fra arbejde, og fik ordnet det sidste læs med en kammerat, så vi/jeg ikke skulle bøvle med det en fredag eftermiddag.

Det var, ifølge min mor, et lille skur der manglede at blive tømt, for at par småting! Et par af småtingene var så en kummefryser, store rammer, tøj, kassevis af julepynt og et gammelt mågestel! Alt røg på genbrugspladsen, undtagen mågestellet, noget enkelt julepynt, og et kæmpe zinkfad, fra engang jeg havde butik, som Jesper tænkte, at det kunne jeg vist godt bruge. – og det kan jeg .

IMG_6468

Froststjernerne kan jeg altid bruges til et eller andet.

IMG_6472

Og zinkfadet kan altid fyldes med julekugler og lys, eller en masse hoveder af sommerblomster

Nu er der tid til at sidde og byde weekenden velkommen i ro og mag, med strik i hænderne,  koldt at drikke, og overvejelser omkring det andet arvegods der er havnet i mit hjem.

God fredag derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.