GAVE TIL SØNDAG

I dag skulle der købes gave til barnedåb på søndag. Resten af ugen er besat med arbejde, fællesspisning på skolen, og andre ting, som ikke kan laves om. Og da slet ikke aftalen på lørdag, hvor Inge, Gertrud og jeg drager til Fanø til strikkefestival. Jeg glæder mig helt vildt meget.

– men en dåbsgave skulle findes, og det kunne jeg bare ikke. Jeg gik rundt og kunne slet ikke finde på noget. Kender du det, når du IKKE skal købe noget, så er der masser af ting du kunne bruge til både det ene og andet. Jeg plejer ellers at være super, hvis jeg selv skal sige det, til at finde på gaver, gode gaver, men idag !

Jeg nægter at gå ind i en guldsmed og købe en sølv et eller andet. Jeg synes det er så forfærdeligt. Og alle de der HC Andersens værker som man får i læssevis til barnedåb, det er heller ikke mig. Jeg egentlig nok lidt vanskelig på det område, men det er så vist også det eneste :o) eller hva`?
Til sidst fandt jeg dog alligevel disse mega søde “Baby Converse”, så nu mangler jeg bare en lille ting mere og lidt til storesøsteren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 24. september 2009 at 16:38

  Hejsa ! Fanø på lørdag hvor de bare lover sol og super flot efterårs vejr ! Og så med garn og strik hele dagen……det er da noget der kan holde gang i en ??! Altid dejligt at se frem til noget godt. Husk kameraet…….og tag en masse masse fotos !! Meget spændende hvad i skal over og se !

  Om du er vanskelig ??!! *SS* Ja det vil jeg nu ikke sige, for heller gå imod "strømmen" end at gøre som alle andre ! Og vi alle har jo et hav af HC Andersens bøger i både tykke og tynde udgaver, og sølv bjørne og møller ! Men de kan da heldigvis gemmes lidt væk….. !

  God aften.

 • Reply Sonnie 24. september 2009 at 20:33

  Hej igen
  Ja, jeg glæder mig rigtig meget til lørdag. Skal nok tage en masse billeder, det kan jeg slet ikke lade være med. Jeg glæder mig til at få en masse inspiration til alt muligt.

  Ja, dåbsgaver er ikke lige det jeg er bedst til. Jeg er bare ikke til at det der sølv osv, men som du skriver, man kan heldigvis gemme det lidt væk.

  Regner med at komme med en dato på strik-in i morgen, når jeg har snakket med Inge.
  God aften
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.