Godt nytår

Tulipmix1

Så er vi klar til det næste hold gæster. Ida og hendes far forbereder i køkkenet, og jeg har været i gang med klud og suger.

I går aftes fik jeg den dejligste overraskelse. En god kollega ringede på min dør med favnen fuld af tulipaner til mig, bare til mig fordi jeg er en god kollega. Sikke en dejlig overraskelse og sød tanke, det blev jeg meget glad for.

IMG_7710

Jeg ved godt her er mange billeder af blomster og lys her på bloggen, men jeg elsker blomster, og den stemning de giver i mig og i mit hjem. Det behøver slet ikke at være store fine buketter, helst ikke faktisk, men gode udvalgte stilke eller et bundt tulipaner er det bedste man kan give mig.

I dag er det årets sidste dag, og et nyt kan begynde. Lige først i det nye år, d. 3. januar er det et år siden min far døde. Jeg savner ham utrolig meget, og det er stadig meget mærkeligt, at han ikke er her mere. Det har også været et hårdt år for min mor, som har været utrolig meget igennem både følelsesmæssigt og med oprydning, flytning etc. Min mor er alkoholiker, og har været det i mange år. Hun har ind imellem også haft år, hvor hun har kunne styre det, men det kniber det med nu, så der har været en del at se til, også med hende.  – men det er en helt anden historie.

I det nye år venter også en konfirmation. Vores lille (store) pige skal konfirmeres til maj, og det glæder vi os til.

I det nye år vil jeg prøve at komme endnu mere til bloggen med alt det der sker i mit helt almindelige liv.

I må alle have en rigtig god aften.

Rigtig godt nytår

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.