HEJ IGEN

Nu er jeg tilbage igen.

Efter en uge med aftaler, uddannelse, arbejde, forældremøde etc. er jeg SÅ klar til weekend. Det var været en af de uger, hvor jeg ikke har landet på puden før jeg sov.

3 dages intensiv kursus i aktiv lytning, spørgeteknikker, teknikker i at matche den du coacher, og en masse andre ting. Det er vildt spændende værktøjer, som også har sat en masse tanker i gang hos mig, om min “tilstand”. Er jeg hvor jeg vil være nu? Bor jeg, hvor jeg gerne vil bo? Har jeg det job jeg ønsker? Hvor vil jeg gerne være om 5 år, og hvordan kommer jeg derhen…  En del spørgsmålene kender jeg svaret på, men der er også områder, der kræver, at jeg lige går i tænkeboks og tager op til overvejelse. 
– Det er altid godt at standse op i sin hverdag og spørge sig selv, om ens “livshjul” kan køre rundt…

Lige nu er det i hvert blevet fredag, tid til afslapning, tid til god mad og vin. I dag har jeg glædet mig vildt meget til et glas vin :o) Så er det jo også i dag, der starter “Vild med dans”. Det program er jeg bare faldet pladask for.

Sikke en fredag det er og bliver. God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mette Lykke 17. september 2010 at 15:38

  Uha jeg bliver helt forpustet..
  Spændende at lære nyt, det åbner nye døre..
  Kender du bogen 7 Gode vaner..

  Den passer lige til det du er igang med..
  Knuser fra Øen hvor det blæser og stormer.. men solen skinner i hjertet, min søster er på vej.

 • Reply Sonnie 17. september 2010 at 16:41

  Hej Mette.
  Jeg har også været forpustet i denne uge, men jeg er ved at få vejret igen ved tanken om weekend og en helt almindelig arbejdsuge forude.
  Det blæser og stormer også her og det er rigtig efterår. Selvfølgelig skinner solen i dit hjerte Mette, du er jo en sol i dig selv. Dejligt at få besøg af sin søster. Rigtig god fornøjelse og ha` en hyggelig weekend.
  Kram Sonnie

 • Reply Jule Mig 17. september 2010 at 17:50

  Lyder spændene det du har gang i !

  Hmm vi se lige med i aften om vi vil følge vild med dans igen…..

  Man bliver jo hurtigt lidt bidt af det….

  Hyggehygge og rigtig god aften
  Marianne

 • Reply inge 18. september 2010 at 6:44

  Hvor er det dejligt at du er tilbage igen. Det er jeg glad for. Har savnet dine indlæg.

  God weekend

 • Reply Eva Bagger 18. september 2010 at 11:37

  Hej Sonnie.

  Ville indimellem ønske, at jeg var hjemme i lille DK – fx når jeg hører, at den nye sæson af 'Vild med Dans' starter 🙂

  Jeg håber for øvrigt, at du kan bruge den nye inspiration fra det intensive kursus til rigtig meget, når tankerne først er faldet mere på plads… Samtidig skal man selvfølgelig huske at være glad, der hvor man er – og ikke altid på vej et andet sted hen… heller ikke i sine tanker. Det kan nogle gange være noget af en øvelse. I hvert fald for mig!
  Under alle omstændigheder må du have en skøn weekend 🙂

  Mange solskinshilsner fra Istanbul
  Eva

 • Reply Sonnie 18. september 2010 at 14:20

  Hej Marianne.
  Ja, man bliver hurtigt bidt af Vild med dans. Men jeg synes det er hyggeligt og alle i familien er underholdt af det.
  God weekend.
  Kh. Sonnie

  Hej Inge
  Tak for det søde Inge, det er altid rart at være savnet. Nu ses vi snart.
  Knus og god weekend til dig også.
  Kh. Sonnie

  Hej Eva.
  Hvor har du ret, man skal være glad hvor man er, og ikke leve sit liv med at være på vej hen, hvor man tror det bliver bedre. Det er NU vi lever.
  Kan godt forstå du savner DK, men jeg synes jeg læste at det ikke varer så længe før du er hjemme igen, eller har jeg læst forkert?
  Det lyder spændende når jeg læser om Istanbul og alle dine flotte retter.
  Ha` en god weekend.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.