HEJ MED DIG

Endnu en uge er gået med et tempo, der ikke er til at spøge med. Der har været mange og forskellige opgaver i denne uge. I aften, efter endt arrangement på skolen, havde Jesper og jeg sat hinanden stævne på teressen, når børnene var puttet.
Efter en uge, hvor sangen “Når far kommer hjem, så er min mor lige gået og når mor kommer hjem, så sover min far” nemt kunne passe på os, så glædede jeg mig helt vildt til at hilse på ham jeg er gift med :o)
Hvad kan jeg ønske mig mere, end en stille sommeraften, på teressen, med Jesper, drinks, strik og mit målebånd :o)
Weekenden blev planlagt, med masser af tid til kys, strik, have, film, gå ture og god mad. En rigtig “Sonnie-weekend”
 
Yndlingsdrink – vodka citrus m/sprite – super frisk og forførende ;o)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mettte Lykke 17. juni 2010 at 22:39

  Det ser dæleme godt ud min ven..
  Her hos os står den på isposer på knæet og smerte piller i massevis..

 • Reply Madame 18. juni 2010 at 5:35

  Dejligt at vi nu kan nyde livet udendørs – og sikke skønne billeder, Sonnie. Vi havde også sådan et liv med "Når far kommer hjem, så er min mor lige gået og når mor kommer hjem, så sover min far" i mange år
  Rigtig god fredag til dig, klem!

 • Reply Sonnie 18. juni 2010 at 10:17

  Hej Mette.
  Ja, vi hyggede os også. Godt at høre, at Søren er hjemme igen, og god bedring med knæ og god bedring.
  Kh. Sonnie

  Hej Madame.
  Vi bestemmer jo selv, hvor travlt vi skal have. -men lige pludselig er børnene store og så har vi masser af tid.
  God fredag til dig også.
  Kh. Sonnie

 • Reply Vickie Løgager 18. juni 2010 at 18:09

  helllooo you..

  next time – please call me.

  love from your sister..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.