HJEMME DAG

(Ida har fotograferet)

Ida vågnede med ondt i maven, og var ikke helt på toppen. Hun plejer at have en kæmpe appetit om morgenen. Springer ud af sengen så snart hun hører aktivitet i køkkenet, kommer altid løbende ud i køkkenet og siger “Godt der snart er morgenmad, jeg er SÅ sulten” – men ikke i dag, hun kæmpede med en 1/2 bolle, og så er der noget galt.
Gustav kunne slet ikke vågne i dag, han var træt, træt, træt og øm i arme og ben. – Godt så. Så tager vi en hjemmedag i dag.

Vi har slappet af, sovet lidt, spillet lidt, spist lidt, sovet lidt igen. Over middag blev der lidt mere gang i dem Ida blev sulten, og Gustav kom på benene, og spurgte efter varm kakao og frisk brød. Så hen til købmanden, hjem med kakao og piske flødeskum. Ida tog kameraet og tog billeder, da hun havde dækket bord.

Her til aften er de ved at være dem selv igen, de har i hvert fald haft deres første skænderi, og løber rundt, så de er vist klar til skole igen i morgen inden weekenden :o)
Jeg ved ikke hvad der kunne slå Ida ud, men hun er frisk igen. Gustav var vist bare træt og øm efter en god gang svømning i går.  Godt der ikke var mere i det.

God aften derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mette Lykke 14. januar 2010 at 19:21

  Ja.. en hjemmedag er altid godt, særligt når der varm kakao..

 • Reply Fru E 14. januar 2010 at 20:12

  Børn har også brug for, at lade op. Dejlig med en hjemmedag. Her har ældste og jeg være hjemme, men ingen hygge. Hver sit område med hver sine stakke snotklude.

 • Reply Sonnie 14. januar 2010 at 20:40

  Hej Mette.
  Ja, vi havde vist lige brug for sådan en dag og den varme kakao med flødeskum er altid et hit.
  Kh Sonnie

  Hej Fru E
  God bedring til jer begge. Håber vi kunne klare det med en dag med lidt ekstra søvn og at der ikke er mere under opsejling.
  Kh Sonnie

 • Reply mette b 14. januar 2010 at 22:08

  Godt de fik en hjemmedag. Børn kan jo blive lige så stressede som voksne, så de trænger til hjemme-omsorg.

  KH

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.