HJEMME IGEN

Så er vi hjemme igen, med en masse ting, som vi ikke vidste vi manglede. Ida fik sine støvler og et par sko røg også i vognen. Vi fik en masse tid til at gå i Bilka, da både mor, far og børn skulle kigge på hver deres ting. Da vi kom ud fra Bilka var det, i hvert fald til Idas store overraskelse, blevet mørkt.

I morgen byder dagen på sensommerfest med arbejdet fra middag af. Det er vist noget med en ø, et skur, en traktor og minus toilet!!! – Det må I høre om i morgen :o)
I morgen når jeg vist også lige at runde Inge, og tage nogle billeder af hendes nyeste model. Den med den smarte/sjove front, jeg før har omtalt.

Sov godt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kvinden der husker 15. september 2009 at 21:31

  Hej Sonnie!
  Nøj, hvor blev den fin på din blog – jeg ville ønske, jeg havde haft nogle rigtig skarpe fotos, så skulle du komme forbi de kære frøkenhatte, må du meget gerne MAKRO fotograferer dem – så skal jeg nok lave en ny, der står knivskarp.
  Vi ses i morgen.
  Sov godt.

  P.s. er ved at lave nye pude-huse og armbånd. Jubii…

 • Reply Fynpige 16. september 2009 at 6:41

  Hejsa Sonnie

  Herligt at lillepigen fik nye støvler ! Men hov hvor er foto af dem mor fik med hjem ?? *GG*
  Ok,du er på kontoret på område Øst. Jeg er også kontorassistent (20år). Og jeg har lige søgt det job i områdekontoret Vest. Ret hyggeligt sted, hvor jeg snakkede med to ældre da jeg var ude med ansøgningen. Men Kirsten Vie var ikke tilstede da jeg aflevede. Lidt mega øv, for det er bare SÅ svært at komme ind når de får næsten 200 ansøgninger !!
  Hvor store chance tror du jeg har ?? 30 timer det er lige mig når vi har børn !!

  Glæder mig til at se fotos af alt hos Inge, men overvejer også lige en tur forbi hendes butik en af dagene! Jeps Strik-In lyder mere smart ! *SS*
  Hygge
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.