HOLD DA OP…

… hvor det går stærkt i den lille strikkebutik. I eftermiddag var jeg på besøg hos Inge. Der er efterhånden ved at være en del tomme hylder. Den lille fe har haft mega travlt. Folk er strømmet til fra nær og fjern og høstet garn til den store guldmedalje, deriblandt mig selv.

Jeg havde lavet en seddel til Inge, over hvad jeg kunne tænke mig hun tog fra af garn, hvad jeg skulle bruge det næste år eller to :o) – men da jeg selv kom derned, blev den liste langt fra overholdt. Jeg kunne slet ikke styre det! – men eftersom jeg kan se, rundt omkring i blogland, at jeg ikke er den eneste der ikke kan styre mit behov for garn, vi er nogle stykker, der “fejler” det samme, når vi ser garnnøgler, og for mig, også sko.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fie 13. april 2010 at 17:16

  Jeg leder og leder efter en "tilføj til kurven" knap på dine billeder, men det er nok bare ønsketænkning. Jeg kunne nemt huse hele posen af karry gul cottonwool og også den lavendelfarvede.

 • Reply Sigrid S. Eriksen 13. april 2010 at 19:05

  Garn, sko og tasker – det kan man bare ikke få for meget af ,-)

 • Reply Sonnie 13. april 2010 at 19:47

  Hej Fie.
  Den er også sød den karrygule cottenwool, men der er så mange dejlige farver i Cottenwool, jeg elsker det garn.
  Kh. Sonnie

  Hej Sigrid
  Hvor har du ret, jeg glemte tasker, det kan man også altid bruge.
  Kh. Sonnie

 • Reply Frau Putz 18. april 2010 at 20:15

  Tror bestemt heller ikke, at jeg kunne have holdt mig til en liste ;o)
  Dejlig høst.
  KH FP

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.