HVORNÅR LÆRER JEG DET?

Inge og Børge kom på besøg her i eftermiddags. Der skulle lige ordnes noget computer, snakkes lidt messe og strikkes lidt. Inge havde meddelt, at hun tog noget med til kaffen. – og det skal jeg da lige love for, det var en af de slags kager, som overhovedet ikke gjorde noget godt for min figur, eller mangel på samme. Det var en rigtig lækker brunsviger, som kun Inge kan lave den. Den smagte vildt godt, og kunne jeg nøjes med kun at tage 1 stykke, som aftalt med mig selv.  -NEJ :o(
Nu sidder jeg med en dårlig samvitthed, der ikke vil falde til ro. For f….. hvor er det irriterende. Nu må jeg snart lære det.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Mette Lykke 24. januar 2010 at 22:25

  ÅH pyt.. Bare det smagte..

 • Reply Henriette 25. januar 2010 at 4:53

  Kære Sonnie. Ja den kender jeg jo også ALT til.. Man bliver så muggen gør man, men altså brunsviger er heller ikke til at stå for.

  Jeg har læst dit inlæg om sønnen, sikke en historie. Det er da bestemt heller ikke særligt god timing, at skulle være far og så smutte på den måde, MEN i dag da du har fundet lykken igen, kan vi konstatere at Kærligheden ikke er til at bestemme over. Lidt romatisk er det også at du selv fandt kærligheden så uventet ik.. 😉

  Mange knus og rigtig god mandag til dig
  Henriette

 • Reply mette b 25. januar 2010 at 8:52

  Så har du jo en dejlig undskylning for en tur ud i det solrige Danmark i dag. Elsker tegningen!

  Og husk så (sagt med lettere rynkede øjenbryn): Du er et dejligt menneske uanset antallet af kagestykker og kilo! Det er ikke din krop vi holder af – det er dig 🙂

  Klem fra Mette

 • Reply mette b 25. januar 2010 at 8:54

  Og så fandt jeg lige ud af at jeg ikke står som fast læser, selvom jeg er forbi hos dig hele tiden… sikke noget rod!
  Det er hermed ordnet 😉

 • Reply Fynpige 25. januar 2010 at 10:47

  Hej Sonnie. Lige så snart den sne er væk så skal vi ud og gå/løbe !! Starter stille og roligt, og når de så starte med "løb med dgi" i chr. minde så tager du med ! DEN store fordel med at løbe 1-2 gange om uge er at man GODT kan tillade sig lidt kage og chokolade….
  men nu har man siddet på sin flade mås i alt for lang tid og spist….så jeg trænger også voldsomt!!
  Vi skal lige finde tid til at få snakket sammen om den 6/2 :o)

 • Reply fru westerskov 25. januar 2010 at 12:08

  Hej Sonnie.

  Jeg kender det kun alt for godt – desværre.
  Jeg tvivler på jeg nogensinde lærer det helt, men de få gange det lykkedes, så har jeg det rigtig godt.

 • Reply Garn Moster 25. januar 2010 at 14:11

  Skøn tegning ….. men det der med at have et standpunkt til man tager et nyt , hmmm det kender vi vist alle . Jeg tror aldrig jeg selv bliver så karakterfast …

 • Reply Sonnie 25. januar 2010 at 16:23

  Hej Mette.
  Det smagte skæppe skønt. Alt for godt :o)
  God aften
  Kh. Sonnie

  Hej Henriette.
  Ja, det var noget af en historie, som heldigvis endte godt. Ligesom jeres periode i december :o)
  God aften
  Kh. Sonnie

  Hej Mette.
  Jeg kunne desværre ikke være udenfor i dag, i det dejlige vejr. Var bænket på kursus i "samarbejde i teams", heldigvis mega sjov underviser, så det var godt.
  Tak for dine søde ord om at det er mig der betyder noget, ikke min krop :o) og tak fordi du tilmeldte dig som "fast læser" det er altid dejligt :o)
  God aften.
  Kh. Sonnie

  Hej Lene
  Ja, vi må tage nogle gå-ture når sneen er væk. Jeg ved det med motion er rigtig godt, men tit falder prioriteten på at sætte mig at strikke :o(
  God aften.
  Kh. Sonnie

  Hej Fru Westerskov.
  Ja, hvor har du ret. Jeg har det jo virkelig godt med mig selv når jeg endelig siger "nej tak", hvorfor siger min mund så noget andet?
  God aften til dig også.
  Kh. Sonnie

  Hej Garn Moster
  Jeg kunne heller ikke stå for den tegning. Jeg gør alt hvad jeg kan, næsten, på at blive karakterfast, og så kan jeg jo ikke gøre mere :o)
  God aften.
  Sonnie

 • Reply Helle Mikkelsen 25. januar 2010 at 17:06

  Jeg kender det også alt for godt, det er svært at lade være når der er store fristelseer på bordet ;o) og nu er jeg også tilmeldt som fast læser, det var jeg heller ikke selvom jeg kikekr ind hver dag… ups og dårlig samvittighed skal du ikke have, det kan vi ikke bruge til noget, vi skal have lov til at slå os løs ind imellem ellers er det for surt ;o)

 • Reply Sonnie 25. januar 2010 at 17:25

  Hej Helle.
  Ja, du har ret, dårlig samvittighed skal man ikke have, men det bestemmer man ikke altid selv. Jeg bliver mega glad, når du skriver at du kigger forbi næsten hver dag. Og tak til dig også fordi du tilmeldte dig som "fast læser" det varmer, virkelig.
  God aften til dig også.
  Kh. Sonnie

 • Reply Fynpige 25. januar 2010 at 17:48

  Hej Sonnie

  Hov ! Hende Helle er da fra Svendborg !! Måske hun kunne lokkes med til Blog-Strik-In *SS*
  Men endnu ingen indlæg*SS*
  Og tro mig….jeg skal nok prøve at få dig med til løb….. når det bliver sommer kan mand og børn lege ved stranden ved Chr. Minde eller spise is imens vi løber !!!

 • Reply Fru E 25. januar 2010 at 18:14

  Brunsviger spiser jeg aldrig selv, men jeg har lige konsumeret 2 rækker marabou chokolade. Heller ikke særlig smart.

  Men det smagte godt :o)

  Knus

 • Reply Sonnie 25. januar 2010 at 19:47

  Hej Lene
  Jeg ville have skrevet til hende, men kunne ikke skrive, da der ikke var nogen indlæg :o)
  Vi snakkes.
  Sonnie

  Hej Fru E
  Nej, det er det med at begrænse det. Kun spise lidt eller sige nej tak, bare engang imellem, men det går ikke særlig godt. De 2 rækker chokolade har du da hurtigt fået "spinnet" af.
  Kh. Sonnie

 • Reply Helle Mikkelsen 25. januar 2010 at 19:52

  Hej strikke piger ;o)

  Jeg har faktisk spurgt om jeg måtte være med til strik-in på Sonnie´s indlæg, måske i ikke har set det, jeg vil meget gerne komme. Min blog er ikke oppe at køre endnu, men håber jeg kan finde ud af at komme igang, jeg er ikke god til det he he

  Mvh Helle

 • Reply Sonnie 26. januar 2010 at 5:47

  Hej Helle
  Det må du undskylde, jeg har jeg slet ikke set. Selvfølgelig må du komme til strik-in. Vil glæde mig meget til at hilse på dig.
  God dag.
  Kærlig hilsen Sonnie

 • Reply Helle Mikkelsen 26. januar 2010 at 16:08

  Hej Sonnie.

  ;o) super, jeg glæder mig til at hilse på dig også.

  Mvh Helle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.