SKIK PÅ HESTEN

I dag drev den ikke gæk med os, den kære hest. Til ridning er alle hestene nu flyttet på græs, på en stor mark, med meget højt græs.

Photobucket

Sidste mandag var første gang vi skulle hente hesten på marken, og hold da op. Den ville da ikke med ind og ride. Hver gang vi nærmere os hesten løb den, for så at komme lidt hen til os igen. Lige så snart jeg tog ud efter den, løb den igen. For f….. hvor jeg løb rundt om mig selv for at fange den hest. Jo mere jeg løb, jo mere grinte Ida, og det er faktisk slet ikke mig der går til ridning :o) Til sidst var der en anden mor der så fortvivlelsen i mit ansigt og kom mig til hjælp.

– men i dag gik den ikke. Ida og jeg var udstyret med æbler, gulerødder, varm kakao, nej dog ikke, men jeg stod klar med grime og tov, og Ida med æbler, og det var ingen sag, at få den til at blive, i dag var det os der havde fat i den lange ende.

Photobucket

Ida med den frække “Newtime”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Madame 15. juni 2010 at 10:27

  Det var rigtig smart, at I bestak hesten med æbler 🙂 Vi bruger samme trick med vores katte, og de ved, de får en godbid, hvis de kommer, når vi kalder.
  Jeg synes, det må være sjovt for Ida at gå til ridning!
  Ha' en dejlig dag, Sonnie 🙂

 • Reply inge 15. juni 2010 at 13:08

  nejjjj hvor ser hun (Ida) stolt og glad ud. det ser ud som om hun rigtig nyder det med den store levende hest. hvor dejligt!

  Kh. Inge

 • Reply Sonnie 15. juni 2010 at 17:13

  Hej Madame
  Ida synes det er rigtig sjovt at gå til ridning. Hun nyder det liv der er i stalden og med de andre "tøser".
  Kh. Sonnie

  Hej Inge.
  Hun er pavestolt, det kan jeg godt sige dig. Nu har hun fået sit eget trækketov og strigler og det hele, hun er ikke til at skyde igennem.

  Tak for i går.

  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.