STRIKKE-NØRD

I går var jeg helt nede i tempo. Barn syg og mor blev hjemme. Der blev tid til at gøre klar til flere strikkeprojekter. Der skulle laves strikkeprøver på nyt og gammelt garn og nye pinde skulle afprøves. De nye pinde Addi-turbo er gode, rigtig gode, de kan anbefales.

Jeg opdagede pludselig at min strikkefasthed havde ændret sig. Da jeg skulle igang med Idas cardigan, var det helt tilfældigt at jeg lige tjekkede strikkefastheden. Jeg har efterhånden strikket mange ting i den samme slags garn, og lige pludselig havde jeg mindre masker “på 10”. Hvad pokker, kan det passe? Jeg tjekkede og tjekkede og fik Inge til at tjekke. Ganske rigtigt. Jeg strikker pludselig fastere end jeg har haft gjort. Så der skulle nye tal i min lille bog.

Ja, kald mig bare nørd. Strikke-nørd. Jeg har en lille prikket bog hvor jeg skriver, hvilke strikkefasthed jeg har i de forskellige garner og på hvilken pindestr. Jeg har også skrevet op, hvilke pinde jeg har, hvor lange, hvor tykke etc. Efterhånden har man jo alle str. i næsten alle længder, men engang da jeg var “helt grøn i strik” kunne jeg ikke huske hvilke pinde jeg havde. Så stod jeg der i butikken og kunne ikke huske hvilke pinde jeg havde og kom altid hjem med en pind jeg havde i forvejen. Så derfor min lille strikkebog, der også indeholde masser af gyldne regler og gode tips i strik.
Det lyder ret nørdet, når man læser det, det kan jeg godt se, men det er jeg ellers ikke :o)
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply inge 7. oktober 2009 at 7:44

  godmorgen,
  jo jeg synes da, at du er blevet en prof. strikke-nørd. Det skal du bare være glad for. Tænk, at du er blevet så god! sådan har det jo ikke altid været!!!

 • Reply Sonnie 7. oktober 2009 at 8:40

  Tak søde Inge. Altså den måde du skriver "tænk" på det lyder som om, det var fuldstændig håbløst med mig :o)- Jeg bliver da bedre og bedre takket være dig, min strikkefe.
  Vi ses.

 • Reply vicksen 7. oktober 2009 at 9:04

  Kære søster, du er altså bare så dygtig. En hel Clint Eastwood..
  Er blevet færdig med endnu en sok – den er blevet MEGET pænere..

  knus fra vicksen

 • Reply Fynpige 7. oktober 2009 at 17:02

  Hejsa.
  Strikkenørd eller ej, så er det rart at have styr på tingene. Og ideen om en lille bog om hvilke strikkepinde man har er super ! Mine superstrikke pinde er Knit Picks/Knit Pro, de er simpelhen bare totalt lækre ! Dem bruger jeg til alt, og overvejer at købe dem i strømpepinde også.

  Jeg skal jobbe i børnehaven i 4 uger totalt, men har så ferie i næste uge !!

  Har lige været igennem Hesselager i dag, møj den gade ned til Spar er "træls". Også når jeg skal til lægen, så skal man hele tiden holde tilbage flere gange hen af vejen *GG*

  God aften, tror jeg vil være lidt kreativ med et ekstra Alpakka garn jeg har efter pulsvarmerne *SS*
  Lene

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.