JA TAK

Når Inge ringer og spørg om vi skal spise noget mad sammen og snakke lidt strik, er der kun et svar “Ja tak”.

Der er nye projekter i strikkefeens tanker, og der skal lige snakkes farver, størrelser, og kvaliteter, og hvem siger lige nej til det, når man er vild med strik.

Hele familien er pakket med tusser, malebøger, DVDèr, strikketøj og god rødvin. Bukserne med elastik er “dress code” for i aften, så nu skal der hygges.

Rigtig god lørdag aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fynpige 13. september 2009 at 5:52

  Se se…. nu kommer der flere damer forbi din blog måske fordi jeg faldt over din ! De andre er søde damer som er på min blogliste og de er bare multi kreative ! *SS*
  HHX, er det som de kalder handelsskolen eller er det teknisk ?? Hvis det er teknisk så går min den store der, og skal starte på mekaniker udd på mandag.
  Ser ud som i har haft en hyggelig dag på ja…det må være broholm *SS* Vi havde også nogle gode timer på Egeskov, og kameraet var i fuld gang fra start til slut.
  Spørgsmål: holder Inge strikkecafe i butikken ?? Mener jeg har læst om det da hun startede, men er der gang i det ??
  Det næste store jeg glæder mig vildt til er kreativ Messe i Fredericia til oktober, har du været der ??
  Fynpige/Lene

 • Reply Sonnie 13. september 2009 at 8:17

  Hej Fynpige/Lene
  Ja, det er bare super, når andre vil læse med på ens blog, det er jeg rigtig glad for.
  Det er handelsskole han går på den store.
  Er spændt på at se dine billeder fra Egeskov, hvis de kommer på din blog.
  Vedr. strikkecafè. Jo, Inge holdt strikkecafé i starten, men der var mange der tilmeldte sig til, og hun måtte så sige nej til andre, grundet hendes mega lille butik.- men folk kom så ikke alligevel. Det blev hun træt af, at folk ikke engang kunne melde fra, så hun evt. kunne ringe til dem der var på venteliste, så til sidste gad hun ikke, da hun brugte rigtig meget tid på det. Men det er da ikke utænkeligt at hun prøver igen.
  Jeg kender ikke kreativ messe, men det lyder spændende. Det er ikke det der var i Vissenbjerg engang vel? Men vi skal til strikkefestival på Fanø, kender du den?
  God søndag
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.