JEG ER HER ENDNU

Jeg har lige kastet lærebøgerne af mig et øjeblik for lige at skrive, at jeg er her og alt er godt.

Jeg får kigget ind hos mange af jer, men kommentarer og indlæg har jeg ikke været så flittigt med det sidste stykke tid.

Rigtig meget af min tid går med enneagrammet. Jeg skal på uddannelse i februar og skal have læst 1 bog og andet undervisningsmateriale, inden jeg starter.
Når jeg ikke læser, passer jeg mine børn, mand, hus og selvfølgelig mine strikkepinde.

Det er rigtig spændende enneagrammet, jeg er meget optaget af det, og har allerede lært en masse omkring kommunikation og personlig udvikling, hvilket jeg er meget interesseret i, men selvom stoffet er spændende, så kan tankerne godt lige pludselig komme på afveje.
Lige pludselig begynder blikket at glide over på strikketøjet og jeg må læse en linje flere gange, så er det tid til en pause, og i denne pause har jeg lige valgt at lave et indlæg her :o)

Skemaet for denne uge er stramt, sådan rigtig stramt, men også med indput af den underholdende, sociale slags. Om et par timer venter en sjov temaaften med pigerne fra arbejdet. En god håndfuld kosmetologer, paletter fyldt med alverdens make-up til afprøvning, gode råd om hvor vi skal slå de rigtige streger og ligge de perfekter skygger, det kan da kun blive godt :o)

God aften til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply RAV OG KRAT 12. januar 2012 at 17:09

  Ja nogle gange må der prioriteres en del, og det skal der også være plads til. Det lyder da spændende med den uddannelse og emnet er jo stadig oppe i tiden 😉 En dejlig aften til dig…vi ses lige pludselig. KNUS og en god aften til jer

 • Reply Helle 12. januar 2012 at 17:39

  man kan jo ikke være på bloggen hele tiden 🙂

  men rart med et lille pip fra dig 🙂

 • Reply Balles Bazaar 12. januar 2012 at 23:14

  Jeg kender godt enneagrammet og har brugt det meget. Både til at aflure mig selv, men også til at forstå hvorfor andre reagerer som de gør. Meget givtigt så du kan godt glæde dig. Har du fundet ud af hvilket nummer du er?

 • Reply Losarinas mor 13. januar 2012 at 5:58

  Det lyder ellers spændende. Det er altid godt at blive klogere:-) Men nogengange er det også ret udmattenede og man har bare lyst til at strikke og se tv 🙂

  • Reply Sonnie 15. januar 2012 at 9:21

   Hej Miri.
   Ja, jeg holder jo meget af mit tv og mit strik. Det er min fritime hver aften når familie er faldet omkuld. Kærlighedsfilm og strik :o)
   Kh. Sonnie

 • Reply Madame 13. januar 2012 at 7:46

  Det lyder spændende at du lærer om enneagrammet, Sonnie – min mand lærte det på et videregående NLP-kursus. Rigtig god weekend til dig!

  • Reply Sonnie 15. januar 2012 at 9:31

   Jeg synes det giver svar på mange gode spørgsmål omkring en selv, og det er jo altid spændende.
   God weekend til dig også.
   Kh. Sonnie

 • Reply Vickie 13. januar 2012 at 15:01

  Hej Sonnie.

  Det er ret interessant, vi brugte på det sosu-skolen, når vi havde gruppe arbejde – så to vi en test, og fandt ud af, hvem vi hver i sær var inden arbejdet skulle uddeligeres.. sjovt.

  Skal der ske noget på søndag?

  Knus fra Vickie, hende der du ved..

  • Reply Sonnie 15. januar 2012 at 9:32

   Hej Viks
   Ja,det er et sjovt stykke værktøj. Nej, der skal ikke rigtig ske noget, jeg lader Dr. Margrethe om at holde galla, denne gang :o)
   God søndag.
   Kh. Sonnie

 • Reply Sonnie 14. januar 2012 at 9:56

  Hej Rav og krat.
  Ja, nogle gange, så må der bare prioriteres hårdt i, hvad man kan og skal.
  God lørdag til dig.
  Kh. Sonnie

  Hej Helle.
  Nej, det kan man jo ikke, selvom det er ganske hyggeligt og surfe rundt på en masse blogs.
  God lørdag til dig.
  Kh. Sonnie

  Hej Balle.
  Ja, det er rigtig spændende og jeg kan næsten ikke slippe det, for hvor kan enneagrammet give svar på en masse ting. Jeg er en 1`er.
  God lørdag til dig.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.