JEG ER KLAR

Jeg har været i haven i dag, puste liv i mit oliventræ, der har kæmpet for overlevelse i skuret. Tømt diverse potter og kommet lidt nyt i, bare i et par stykker, jeg kunne ikke vente. Jeg trængte så frygtelig til at potte og plante og få jord under neglene og gøre terrassen forårsklar.

Nu er jeg klar til foråret, det kan bare komme an. Jeg er klar til at smide strømperne og trække i mine nye sølvsko. Det var et måtte-eje-par, ved første øjekast.

God lørdag
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Helle Mikkelsen 3. april 2010 at 16:21

  Hej Sonnie.

  Ja det er bare næsten ikke til at vente med at få nogle blomster og farver i krukkerne og haven, det ser flot ud det du har plantet ;o) Angulus er bare skønne, jeg har flere slags af mærket og det er velvære for fødderne og en fryd for øjet. Dine af sølv er super smukke, kan godt forstå du glæder dig til at smide strømperne og stikke fødderne i dem.

  Go Lørdag.
  Kh Helle

 • Reply fru westerskov 3. april 2010 at 16:40

  Dejligt med forår i haven. Du bliver da bare lækker med de sko til foråret.

 • Reply Sonnie 3. april 2010 at 19:14

  Hej Helle.
  Ja, Angulus er skønne. Det bliver SÅ rart, når det bliver lidt varmere.
  Kh. Sonnie

  Hej Fru Westerskov
  Ja, jeg bliver skide lækker ;o)
  Kh. Sonnie

 • Reply Mette Lykke 4. april 2010 at 6:51

  Åh ja.. Søde Sonnie det kribler i de grønne fingre, som snart er sorte..
  De er så smukke de sko, prima ballarina hedder de vist..Måske jeg skulle forsøge om mine fødder syntes om et par.. Jeg ejer ikke et par sko, har kun støvler og sandaler.. Men jeg går nu mest i gummistøvler..
  Forsat god påske.

 • Reply Fynpige 4. april 2010 at 8:23

  Hej Sonnie. Super super søde sko…jeg har været byen igennem 2 gange for at finde nogle hvide sko men håbløst ! Er også til den type sko som dine, men syntes at Vagabond er alt for flade indeni, så måske man skulle overveje…… *SS*
  Super søndag.
  Lene

 • Reply Sonnie 4. april 2010 at 10:30

  Hej Mette. Ja, nu må det gerne blive forår, så vi kan komme i haven og ikke mindst til Ærø.
  Måske dine fødder skulle prøve at stikke i sådan et par. Der er masser af plads til alle tær :o)
  God påske til dig også.

  Hej Lene.
  Det er et forsøg værd, at stikke fødderne i Angulus, men jeg advarer dig, det bliver meget hurtigt vandedannende.
  God søndag til dig også.
  Kh. Sonnie

 • Reply Inger Lises Verden 4. april 2010 at 19:20

  Hej Sonnie!
  Dejligt også at høre fra dig igen! Jeg har været væk alt for længe, men har ikke haft energi til at blogge, så jeg har kun været inde og smugkigge et par gange.
  Du må gerne komme og pynte min have op… Du er så god til blomster og sætter de skønneste farver og blomster sammen! Sød sød sammenplantning!
  Er der slet ikke nogen af jer der skal med til Silkeborg?? Jeg skal, så det kunne være lidt hyggeligt med selskab på turen!
  Knus Inger Lise

 • Reply Sonnie 4. april 2010 at 20:00

  Hej Inger Lise
  Det er altså dejligt at høre fra dig igen. Jeg ved ikke om vi skal med til Silkeborg, det lyder meget fristende. Jeg vil da lige spørge Inge.
  Håber det går godt med salg-af-hus. Er det så Odense der kalder?
  Håber vi snart ses igen.
  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.