JEG GLÆDER MIG

Har lige fået opdateret min kalender, fået skrevet ind, slettet og rettet, og så til min store glæde, at der kun er 1 måned til Strikkefestival på Fanø. Vi har været afsted de gange det har været afholdt. Og det er rigtig spændende og sjovt. Bare det, at sidde med en kop kaffe og kigge på alle de piger/damer der er samlet på et sted, og alle har det sjovt. Der er det mest fantastiske strik-det-ene og strik-det-andet, og den ene farve mere fed end den anden.
En dag i vente sammen med Inge, Gertrud og en masse strik. Jeg glæder mig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply inge 28. august 2009 at 7:15

  Godmorgen,
  Jeg glæder mig også helt vildt til strikkefestival. Det er altså noget af det mest fantastiske, at opleve. Tænk engang, så mange mennesker samlet ét sted og så har de samme interesse som én selv. Det skulle alle strikkere have lov til opleve mindst én gang i deres liv.

 • Reply Sonnie 28. august 2009 at 9:15

  Ja, det er virkelig en oplevelse. Sandwich oplevelsen første gang behøver vi dog ikke mere :o)

 • Reply inge 28. august 2009 at 11:52

  nej og heller ikke den uforglemmelige overnatning!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.