JEG MINDES…

Her mit gamle arbejde, blomsterbutikken Acacia. Her min gamle unge chef Sanne (hun er mange år yngre end mig, sjovt) til venstre og Josefine (Josse) til højre.
Lige netop dette gamle baglokale i et gammelt hus i Kullinggade, Svendborg, har jeg haft rigtig mange gode timer med disse to mennesker. I dette baglokale er der blevet snakket , grint, pjattet, grædt, spist, men jo ikke mindst arbejdet. Det er et meget lille lokale, men det var alligevel mit andet liv i en del år.

Jeg savner….. savner alle duftene fra blomsterne, årstiderne, kunderne, men allermest pigerne. Som I kan se står man tæt i rigtig mange timer, specielt her op til jul, er det drøn hårdt arbejde. Man bliver tæt i både arbejde og privatliv, og her har vi haft mange gode og dybe samtaler. Det savner jeg helt vildt. Jeg savner vores skønne grineflip, endda også Josses prutter lidt. :o) Jeg savner IKKE at træde i hundelorte fra Sanne hund, en mops der hedder Grete!

Her er de så pigerne fra Acacia. De er kreative og effektive, de skal holde julestue på søndag, og der arbejdes fuldstændigt igennem.

Det sådan en hyggelig tid at være i blomsterbutik. Jeg elsker jul og glæder mig til på søndag, hvor jeg jo selvfølgelig skal til julestue. Jeg måtte dog lige forbi i dag og få en dosis jul, og en duft af mit gamle arbejde og fornemme stemningen. Dejligt.

Og tak for kaffe og gulerodsbolle.
Vi ses.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anonym 13. november 2009 at 19:07

  Hej søde Sonnie Mor
  Selv tak for besøget!! Som altid såååå hyggeligt, men alt for kort 😉 Vi savner også dig!! Savner dit humør, dit brok over rod, for lange arbejdsdage og ikke mindst hundelorte 😉 Men især dine gode råd om livet… for man bliver jo klogere med alderen som du altid siger 😉
  Du er sku så skøn og dejlig – glæder os til dit næste besøg
  Knuser fra Sanne

 • Reply jeanette hegaard 14. november 2009 at 4:43

  Jeg mindes lige med dig. En gang for mange år siden var jeg i praktik i Acacia. Dengang jeg gik i 9. kl. på Byskolen.Det er jo så ikke med de nuværende ejere. Men jeg kan godt huske duften af blomster fra baglokalet…….. 🙂

 • Reply Sonnie 14. november 2009 at 6:43

  Hej Sanne
  Tak for dine søde ord. Du er altid så hjertelig.
  God arbejdslyst og julestue.
  Sonnie

  ***

  Hej Jeanette
  Nej, hvor pudsigt. Det er altså lidt sjovt du har været der. Blev det til mere med blomsterne eller var det kun den ene gang i praktik?
  God weekend
  Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.