JOURNALISTISK BESØG

I dag havde jeg besøg af Camilla, som er journalist ved Fyns Amts Avis. Hun skriver en artikel om sydfynske bloggere, og besøgte derfor mig. Vi fik en god snak, om det, at være blogger og hvorfor jeg gør det etc.

Og jeg gør det bl.a. fordi:

 • at jeg “møde” mange søde, sjove, kreative mennesker. Det er en kæmpe verden derude i blogland, hvor man kan finde svar på det mest mærkelige ting.
 •  jeg synes det er hyggeligt, og viser gerne min egen lille verden frem
 • det er en god måde, at finde ud af, hvad der rør sig både med det ene og andet. I en travl børnefamilie, med lektier, mad, vasketøj, rengøring, fritidsinteresse, så er det ikke lige mig-selv-tid jeg har mest af, men synes alligevel jeg møder nye mennesker og føler mig opdateret, på de felter, hvor jeg er interesseret.
 • og var jeg ikke begyndt at blogge havde jeg jo ikke mødt skønne mennesker som hende her, og her og her, og her, og her, og her – alle pragtfulde kvinder, som jeg glæder mig til, at mødes med igen.

God aften derude.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Helle Mikkelsen 29. april 2010 at 17:42

  Hej Sonnie.

  Hvor er det spændende at få sådan et besøg ;o) du er også god til at blogge, jeg håber jeg bliver bedre så der kommer mere dagligdags ting ind i det, for det er sjovt at følge med rundt omkring på bloggene. Ja de nye venskaber man får er da guld værd og som du skriver havde vi jo ikke lært hinanden at kende hvis vi ikke havde blogget. Det er også en sjov lille gruppe vi er og det bliver skønt at mødes igen allesammen.

  Kh Helle

 • Reply Fynpige 29. april 2010 at 18:46

  TAK !!! Smil herfra ! Hvornår kommer det i avisen ??
  Ja det var super sjovt dengang jeg fandt frem til dig via Inges hjemmeside…..og se nu hvad det er blevet til !! Strikkehygge både på fastladet og øen !
  Det er i morgen fredag vi skal have konfirmation…..men blogge det skal man have tid til !! Hygge
  Lene

 • Reply Sonnie 29. april 2010 at 19:30

  Hej Helle.
  Jeg synes også du er god til at blogge. Det kan også være svært at finde ud af, hvad man lige gider at ligge på bloggen, men jeg synes, som du skriver, at dagligdags ting, kan være lige så gode/sjove, som andre ting. Bare klø på Helle.
  Jeg glæder også vildt meget til vi ses igen.
  Kh. Sonnie

  Hej Lene.
  Det kommer i avisen på søndag.
  Du har ret, det var ret sjovt, da du fandt frem til mig, og hvad har det ikke ført til.

  I må have en rigtig god konfirmation i morgen. Tillykke til både jer og drengen.
  Kommer der nogle billeder eller hvad?

  Jeg glæder mig rigtig meget til "Turen går til Ærø".

  God weekend.

  Kh. Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.