JULEBAG

I dag er der blevet bagt småkager, lavet marcipanroulade og havregrynskugler. Næsten hele familien + legekammerat har været med i køkkenet og jule.

Selvom om jeg var til julefrokost i går, kunne jeg ikke sove længe, det kan jeg aldrig. Var i Brugsen og handle kl. 08.30. Så efter morgenmaden var vi klar til at jule i køkkenet kl. 10.00.
Vores teenagerdreng, kunne ikke se meningen med at stå op kl. 10 for at deltage i julebageriet, men tilbød at lave frokost til os, når vi var færdige. Og det skulle han ikke tilbyde 2 gange :o)

Gustav og jeg bagte småkager. Ida og Signe lavede havregrynskugler, og der var mere kokus på gulvet end på kuglerne, men pyt med det :o) Jesper lavede marcipanroulade. Marcipan rullet ud, hakket nødder og chokolade, revet appelsinskal, lidt appelsin saft, smeltet nougat. Hele baduljen smøres ud på marcipanen og rulle rulle. Pensles med chokolade og drysses med nødder.
Vi har prøvesmagt til eftermiddagskaffen uhm…

God søndag aften til dig også.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kvinden der husker 13. december 2009 at 23:14

  Uhmmmmmmmmmmmmmmm, Sonnie – det er lige så tænderne løber i vand, slupre, savle mums :0)

 • Reply Sonnie 14. december 2009 at 12:48

  Det smagte også rigtig godt :o)
  Hilsen Sonnie

 • Reply fru westerskov 14. december 2009 at 16:24

  uhmm det er jo lige så tænderne løber i vand.

 • Reply NU HAR VI STYR PÅ DET SØDE - Sonnie`s 8. august 2015 at 22:27

  […] trillet marcipan med alverdens overraskelser indeni og vendt i chokolade. Den trofaste marcipanroulade er også rullet sammen, i år med et ordentlig skud orange af forskellig art, […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.