JULEFERIE LIGE OM HJØRNET

Nu er der nedtælling til juleferie. Jeg trænger i den grad til ferie. Bare lave ingenting, andet end hygge med familien, pynte juletræ, strikke, nyde tulipanerne have nattøj på hele dagen  – kun afbrudt af 1 gåtur, bare være hjemme og nyde julen.

Alle gaver er købt og så mangler jeg kun 1 julefrokost med arbejdet (om 1/2 time), storhandle og 1 arbejdsdag.

God fredag til dig også.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Fru E 18. december 2009 at 16:16

  Ohh det lyder rigtig dejligt. For mig er ferie noget jeg skal have næste gang i april 🙁 Det her er desværre min travleste tid på året. Men jeg har da pippet lidt om, at næste år må det være mig der holder fri. Har ikke haft fri i julen i…..kan simpelt hen ikke huske hvornår det sidst er sket. Så nok mere end 10 år siden.

  Rigtig god ferie når du når dertil og god weekend 🙂

 • Reply Sonnie 19. december 2009 at 7:00

  Hej Fru E.
  Jeg har også engang haft et arbejde, hvor julen var den travleste tid, alle højtider faktisk (blomsterverden). – men du må glæde dig til april.
  God weekend
  Hilsen Sonnie

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.